cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: novi izgled zadnjih 50 debat

clock-img

27.01.2009, 19:55

clock-img

Anonimen

Naslov teme naj bo viden (vecji?).
Manj detajlov o forumu, npr.  "iz foruma Družinsko življenje - Naš vsakdan", je dovolj Nas vsakdan.

clock-img

27.01.2009, 20:13

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Se strinjam - najbolj nas zanima NASLOV TEME - zato naj bo, če že nič drugega, vsaj ta večji, poudarjen, druge barve - karkoli - najbolje kar vse troje user posted image  - samo, da lahko hitro preletiš, kaj so nove debate, oziroma potem pri zadnjih 50 sporočilih, v katerih temah so nove objave.

clock-img

27.01.2009, 20:15

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Jaka RR
@zarja1: mnenja strokovnjakov iz foha so še posebej dobrodošla, torej z besedo na plan ;-).

Jaka midva se še ne poznava, a z RR že sodelujem tudi zaradi prenove enega drugega spletnega mesta. Žal sem bila službeno zdaj kar nekaj časa odsotna, a z naslednjim tednom znova pričnem. Moj rr kontakt je Anja. Vse opisat je dejansko nemogoče, pozdravljam pa tovrstno ocenitev.user posted image user posted image user posted image  Uporabniki so ključni, na podlagi tega se tudi oglaševalci/kot stranke odločamo.

Horny Teddy

clock-img

27.01.2009, 20:17

clock-img

Anonimen

a niso bile zadnje debate namenjene pregledu zadnjih 50 ODPRTIH debat (z datumom in uro) user posted image
zdaj pa sploh ne vem, čemu so namenjene oz. kaj predstavljajo. no, pa saj jih ne uporabljam. me je pa strah, kaj boste naredili z zadnjimi 50 sporočili user posted image

kar mene moti nasploh, je ta desna stran, ki je nafilana z reklamami, posti in ostalo pa je natlačeno na levo stran. in potem, ko reklam zmanjka, je tam prazen prostor (prosim, ne ga še dodatno nafilat z reklamami). sem človek, ki rabi simetrijo in uravnoteženost.user posted image

p.s. a mojega predloga pa ne boste nikoli upoštevali?user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2190985&mpage=1

clock-img

27.01.2009, 20:30

clock-img

Jaka RR

pencil-img

209

Smo objavili popravljeno verzijo, v kateri smo skušali upoštevati vaše komentarje.

Prosim zopet za konstruktivne kritike.

Tudi ta stran bo doživela še nekaj izboljšav, ki jih boste zagotovo vesele, ampak najprej je bilo potrebno preiti na nov sistem. Zaenkrat sprememba izgleda zgolj lepotne narave (pa še tu pravite, da je grše :D), ampak verjemite, bo še boljša.

Lep pozdrav,

Jaka

clock-img

27.01.2009, 20:32

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Definitivno dosti boljše kot predhodna različica.

clock-img

27.01.2009, 20:32

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

evo Jaka, konstruktivna kritika:

POPOLNOMA NEPREGLEDNO - ne razbereš naslova, ker se praktično ne loči od avtorja in foruma... vse v isti vrsti... pisano, s slikcami... grozno.
Prej je bil "sistem tabele"  veliko preglednejši. Našla sem na hitro kar me zanima...

Veš mamice ponavadi nimamo časa za pregledovanje v detajle in iskanje med kopico nepomembnimi podatki. Preletiš v tisti minutki, ko je otrok zaposlen s čim drugim in pričakuješ, da najdeš kar iščeš oz. te zanima... Samo to želim(o) user posted image

Mogoče res na splošno novosti privabljajo več uporabnikov, ampak tale zadnja je totalna brca v temo...

clock-img

27.01.2009, 20:33

clock-img

melanija

pencil-img

934

Zdaj je boljše, vsaj vidiš katera tema je odprta, takoj ti pade v oči.

clock-img

27.01.2009, 20:34

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: Jaka RR

Smo objavili popravljeno verzijo, v kateri smo skušali upoštevati vaše komentarje.

Prosim zopet za konstruktivne kritike.

Tudi ta stran bo doživela še nekaj izboljšav, ki jih boste zagotovo vesele, ampak najprej je bilo potrebno preiti na nov sistem. Zaenkrat sprememba izgleda zgolj lepotne narave (pa še tu pravite, da je grše :D), ampak verjemite, bo še boljša.

Lep pozdrav,

Jaka

no zdaj bi pa jaz prosila za konstruktiven odgovor na vprašanje - Kaj je tu boljše?
Hvala za odgovor in LP

clock-img

27.01.2009, 20:35

clock-img

Anonimen

Se vedno je en forum prevec:
"iz foruma Skupnost RR - Čvekanje ... v tri dni ..."

Dovolj je iz foruma Cvekanje v tri dni.

clock-img

27.01.2009, 20:35

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

ok, sorry, sem pogledala ponovno - je res boljše - vsaj vidiš naslove user posted image  Hvala!

clock-img

27.01.2009, 20:36

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Zakaj pa ne more biti tako kot zadnjih 50 sporočil??
mene oči bolijo zdaj ko grem gledat zadnje teme user posted image
totalno aut,zdaj vedno gledam samo zadnja sporočila

clock-img

27.01.2009, 20:48

clock-img

Jaka RR

pencil-img

209

@zarja1: uporabniki so vedno na prvem mestu. Oglaševalci pa takoj za njimi. Btw: če pa sodelujemo, lahko pa kritiko vedno vržeš ven tudi na pijači ;-)

@natasa77: tvoj predlog iz druge debate je upoštevan - je že v živo. Smo ga očitno falili.

Hvala vsem, ki ste konstruktivno sodelovale v debati. Če se vam porodi še kakšna ideja (poleg tiste: "prej je bilo boljše"), kako izboljšati, z besedo na plan.

Lep pozdrav in prijetno uporabo portala še naprej,

Jaka

clock-img

27.01.2009, 20:50

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

POPOLNOMA NEPREGLEDNO - ne razbereš naslova, ker se praktično ne loči od avtorja in foruma... vse v isti vrsti... pisano, s slikcami... grozno.
Prej je bil "sistem tabele"  veliko preglednejši. Našla sem na hitro kar me zanima...

Veš mamice ponavadi nimamo časa za pregledovanje v detajle in iskanje med kopico nepomembnimi podatki. Preletiš v tisti minutki, ko je otrok zaposlen s čim drugim in pričakuješ, da najdeš kar iščeš oz. te zanima... Samo to želim(o) user posted image

Mogoče res na splošno novosti privabljajo več uporabnikov, ampak tale zadnja je totalna brca v temo...

Evo, jaz bi se pod to podpisala. Res je nepregledno in vzame več časa, da sploh ugotoviš kaj bereš. Pa tudi oči 'bolijo'.

clock-img

27.01.2009, 20:51

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Upsss.....se opravičujem. Zdaj sem pogledala še enkrat in je čisto drugače. To je pa dosti boljše in bolj pregledno.

clock-img

27.01.2009, 20:53

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Super za popravek, veliko bolj pregledno, le tako naprejuser posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 21:01

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Zdaj je res boljše. user posted image Bolj pregledno. user posted image Edino napredno iskanje bi še lahko vključili, da bi se videlo.

< Sporočilo je popravil Blueberry -- 27.1.2009 21:02:29 >

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

27.01.2009, 21:08

clock-img

Anonimen

precej boljše, pa hvala za upoštevanje mojega predloga user posted image

pa napredno iskanje na vsako stran, prosim user posted image

clock-img

27.01.2009, 21:13

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Jaz vidim tako, kot je bilo prej? user posted image  

clock-img

27.01.2009, 21:14

clock-img

Jaka RR

pencil-img

209

Naprednemu iskanju že ves čas od prenove iščemo pametno mesto v navigaciji... pa ga zaenkrat še nismo našli :)

clock-img

27.01.2009, 23:27

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Tudi meni je sedaj veliko bolj všeč, ker mi je važno, da so teme odebeljene in jih lahko na hitro preletim user posted image

clock-img

28.01.2009, 09:00

clock-img

Anonimen

Mene pa moti, da čisto spodaj ni možnosti "Vsi forumi". Ker ko pregledam 50 debat, grem še na ostale forume in prej je bila ta možnost spodaj, sedaj je pa samo zgoraj..

clock-img

28.01.2009, 09:02

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Meni je bila tabelarna oblika resnično bolj všeč:
- bolj pregledan
- hitreje si našel kar te zanima
- lažje iskanje

Se opravičujem za kritiko, ampak to sedaj mi ni OK. user posted image
Če vas zanima moje mnenje: vrnite na staro tabelarno obliko, je čisto OK.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

28.01.2009, 09:13

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Sem šla zdajle gledat in ste fajn popravili. Super.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

28.01.2009, 09:22

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Sem šla zdajle gledat in ste fajn popravili. Super.

Ja, boljše je.

Mene edino to moti, da včasih lepo vidim, ko dobim zasebno sporočilo, včasih mi pa sploh ni jasno in ugotovim šele po kakšnem dnevu ali dvem, da imam ZS, ker sploh ne poštekam, če mi ne utripa tista oranžna puščica.user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem