no, spet se po dolgem času malo oglašam... nekako ne najdem časa, da bi napisala nekaj vrstic še na forum... tudi najin datum se hitro pribljižuje - 4.9. Obleko imam rezervirano, moj ima obleko tudi že doma, edino hlače mu bo potrebno še nekoliko skrajšati, pa poiskati srajico in kravato ter čevlje. No, te imam jaz že doma, vendar čedalje bolj razmišljam o rezervnih, taknih povsem brez petke, ker me je strah, da me bodo bolele noge. Trenutno se dogovarjam za peko peciva (bodo tete pomagale, ker sama ne bom mogla, čeprav zelo rada pečem), za cvetje še ne vem kje ga bom naročila in koliko aranžmajev bom sploh potrebovala, prstane ogledujeva, vendar se ne moreva odločiti glede modela... Še sreča da imava ansambel ter gostišče rezervirano!
Trenutno še vedno raznašava vabila, ker nekateri so bili na dopustih, naprsnikov in konfetkov pa sploh nimam časa izdelati, saj obenem še stanovanje urejava. Koliko stvari je za uredit.
Tudi naju sta vmes presenetili tako da me je strah, da bi imela na poročni dan kakšne slabosti. Že tako bo moja priča takrat visoko , pa me je strah da bo šla prej rodit. Še pa nihče razen naju ne ve za veselo pričakovanje, tako da jih morava pred poroko še s tem seznanit... čakava, da minejo kritični tedni
Morda katera ve, kako je z odločbami upravne enote, če želiš imeti poroko zunaj uradnih prostorov. Midva sva vlogo oddala in dobila odobreno odločbo (verjetno ni treba dveh različnih odločb, ali kako). Vendar sem pozabila, ali je s podatki o pričah treba priti tja 45 dni prej, ali lahko tudi kasneje. Če katera ve kako je s tem, bom zelo hvaležna!