IZVIRNO SPOROČILO: Špelca21
suzy85 kje bosta mela pa vidva? minca_n dobrodošla te bom dala na seznamček sam povej pod kateri mesec.
civilna bo najverjetneje v žički kartuziji ali trebniku v slovenskih konjicah, cerkvena pa na rogli, če bo le kapela do takrat že končana
Kje bo pa fešta? Mater sem firbčna ane.
na rogli - v snežni dvorani hotela rogla
Smo pa že ostale stvari lepo popredalčkali - me je mogel medtem, ko je moj ves čas že zaposlen kar malo čakat in podpirat
- najprej skoraj fax, ureditev stanovanja, nato 1.bejbi, sledila je moja 1.služba, diploma, sedaj pa avgusta pričakujemo našega 2.zakladka. Tako, da sva imela zadnja 3 leta res veliko dela in sva s poroko res odlašala, zdaj pa mislim, da bi bil že pravi čas, da dodava rajši rečeno sladko češnjo na smetani s sadno kupo
.
Aja, sva iz okolice Ljubljane.
No, kot sem rekla, se mi še ogrevamo in če bo šlo tako kot je treba, bomo bolj resno začeli po mojem porodu, se pravi jeseni in pozimi. Mesec bi bil pa maj....seveda:) Moj
mi pravi, sej še rodila nisi, pa že študiraš o poroki
. Sam jst sm čist not padla...pa potem z dvema mulčkoma bo mal težje viset na netu
.
No, lep čvek še naprej pa se tipkamo !
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!