BeeBee - slikce so prečudovite
karmen - ja, kmalu bo tu, pa boš nevestica. želim ti čim manj stresne zadnje dni in uživajta še naprej v pripravah na VAJIN dan sicer pa je itak zadnje dneve najbolj pestro... verjemi...
Tigrica - ja, z vabili boš pa mogla kar pohitet, he he, ker raznašaš precej dlje, kot si prej misliš... glede gostišča - na kosilo pojdita v oba, pa ne povejta, da probavata za poroko, pa se potem odločita. lahk pa na koncu pogledata še dvorano, če majo ločeno... obleka pa - hm, težko se je odločit, ja. spet, probavat... he he
pa saj to je nekaj, kar bodoče neveste rade delamo. no, delate, he he, pri meni je že mimo...
maja - tudi tebi čim manj stresne zadnje dni. o, vem, kako je fajn občutek, ko se spet oblečeš v obleko. jaz, ko so rekli, da ne rabijo čisto nič popravljat, bi jo kar takrat že domov vzela... he he he, pa so jo dal še enkrat očistit. saj midve sva pa podobno izbrale, kajne? ej, cel dan sem bila v njej, in celo noč. enkratno sem se počutila...
vsem, ki vas poroka še čaka, želim en čudovit dan, naj sije sonček, in naj gre vse tako, kot ste si zamislili...