cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: poročne princese 2010

clock-img

02.04.2010, 11:10

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

midva bova imela D in F skupaj - mešana družba, pa bo po moje prav fajn. tista klasika vsak zase mi nekak ne odgovarja, pa še družbo mamo skupno, vsaj večino, tako da...
bo pa en musko vrtil, pa par harmonikašev bo (med povabljenimi), pa odojk in en bo pekel na žaru, par solat (grška, makarova), zelenjave, ajvar in to bo to.
aja, pa veliiiiiik pijače user posted image
mava pa 14 dni pred poroko
ja, le dej slikce, čakamo user posted image

saj vabila moram tud jaz še pofotkat, pa dat gor

clock-img

02.04.2010, 11:39

clock-img

muhica2

pencil-img

51

Živjo jaz še nevem če bom imela dekliščino , ker imam ravno en tedn pred poroko rojsni dan bom kar tak povabla kolegice da gremo ven na kako pijačo pol se pa tak stalno zavleče!MOjemu pa bo fantovščino organizirala poročna priča!!!Jaz upam da bo maj kar hitro saj že mam vskoro vsaki dan sanje o poroki ki soo včasih že prav kruteuser posted image

clock-img

02.04.2010, 11:47

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Dekliščine ne mislim imet, bo pa moj imel fantovščino s sodelavci, imajo tako navado.

clock-img

02.04.2010, 12:32

clock-img

maja1985

pencil-img

336

Midva sva se menila, da bi imela D in F najprej ločeno, potem bi se pa skupaj nekje dobili in še skupaj malo poveselili. Čeprav je moj bratranc (ki bo moja poročna priča) rekel, da F ne bo, ker bodo vohunli na D user posted image Smo se tok smejali.
Bom dala slikce, sam da lubi natisne ta vabila user posted image

clock-img

02.04.2010, 12:55

clock-img

muhica2

pencil-img

51

Kaj vas lahko vprašam kašno dekoracijo boste imele v gostišču ! Jaz bom imela balone če še kera mi lahko pove kdo ji bo delo in če ni skrivnost cena!!!ker men je reko tako ceno da na rit padešuser posted image ! samo čujejo P od poroke pa se mi zdi da je že 2x večja cena:) kaj pa vam

clock-img

02.04.2010, 13:07

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

no, midva balonov ne bova mela :) oz bodo samo na avtomobilih, pa mašne

midva bova imela plavajoče aranžmajčke - steklene vaze - kugle, pa notri pesek, vodouser posted image , in en cvetek, pa mogoče kaj zelenja. ves bodo po mizah potreseni taki mini srčki, papirnati.
pred nama bo ena ... ikebana al kako naj napišem, nižja, da bova videla vse dogajanje - bo tko, padajoč aranžma, pa itak bo še šopek pred nama v vazi... aja, pa na vsak stol bodo punce navezale eno mašno

kje sta pa spraševala za ceno, če ni skrivnost? mogoče pa damo še kak predlog, kje še majo...

clock-img

02.04.2010, 13:54

clock-img

muhica2

pencil-img

51

predračun mi je naredil  Avgustino iz Ptuja 380 brez ddv.Pri baloni pri Mariborskem mesnem parku mi je rekel 250 gor dol ko pa bi mogo predračun poslat pa neke samo muti!!pa neke mu niti že tak na videz ne zaupam po resnici povedano!

clock-img

02.04.2010, 14:15

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

probaj še v magic trgovini -
tukaj je link:
http://www.magic.si/shop/index.php?categoryID=168&PHPSESSID=3691f19fa592004b5212525f97cfd255

pa še akcijo majo - če naročiš do 7. aprila dobiš 10% popusta

upam, da boš našla kaj zase. pa lepe praznike vsem

clock-img

02.04.2010, 14:24

clock-img

muhica2

pencil-img

51

balone sem že naročila tukaj za avtomobile pa mašnje !jaz bi potrebovala dekoracijo gostišča!Pa hvala vseeno

clock-img

02.04.2010, 14:26

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

ja, balone na helij majo, sam bi mogla met nekoga, da ti okrasi

hm, pol pa ne vem. če se kaj spomnim, ti javim

čau

clock-img

02.04.2010, 14:28

clock-img

muhica2

pencil-img

51

vredu hvala vesna_b sej sem še danes poslala  povpraševanj zdaj bom pa vidla kaj bojo odpisali!

clock-img

02.04.2010, 14:33

clock-img

muhica2

pencil-img

51

hvala za pomoč

clock-img

02.04.2010, 21:36

clock-img

momo1

pencil-img

65

user posted image Jaz sem tudi računala na krasitev z baloni, pa so mi za gostišče in cerkev (nič posebnega) dali na večih koncih okoli 500 Eur. Zdi se mi ful preveč, zato sem si sama skombinirala, kaj bom imela. 100 balonov (malih) stane 12 eur, jih bomo doma napihnili na kompresorček in jih sami navezali. Mize bom imela v beli barvi, čez celo dolžino pa bom dala organco (rdečo), mi je zelo lepo, lahko pa še z njo zaranžiramo stole. Pa še mini šopke v vaze za na mizo in mislim, da bo prišlo super.

clock-img

02.04.2010, 22:30

clock-img

muhica2

pencil-img

51

živjo jaz sem glih zdaj prebrala pošto da mi okrasijo. Aranžmaji za mize ,vlko srce, balon presenčenja in 2 avta za 250€+20€potne stroške!

clock-img

03.04.2010, 08:21

clock-img

maja1985

pencil-img

336

Dobro jutro!

Mi2 bova kar sama okrasila prostor, se nama najbolj splača pa še tako bo, kot si sama želiva. Tako da sva rekla, da sploh ne bova komplicirala glede tega.
Je mogoče katera videla, če kje prodajajo rdeče srajčke s kratkimi rokavi? Iščem za dragega ... hvala.

lp,
M.

clock-img

03.04.2010, 09:31

clock-img

muhica2

pencil-img

51

dobro jutro

Maja od kod pa prihajaš!Pri nas v Mariboru jih imajo v Modijani v stilu!

clock-img

03.04.2010, 10:06

clock-img

maja1985

pencil-img

336

Iz Velenja sem ... oziroma počasi bom iz Celja :) O super, bom šla gledat, saj tak greva v MB vabila nosit. Kje v MB-ju pa je to?

clock-img

03.04.2010, 13:36

clock-img

muhica2

pencil-img

51

Na partizanski sta obe trgovini!

clock-img

03.04.2010, 22:57

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Muhica2 kje se bosta pa poročila, v centru mesta ali imata kje v okolici poroko?
Okraševanje boma speljala sama: na mizah šopki, na vsakem stolu ena rožica s trakovi, na stenah venčki, prav tako za nama, pa en velik aranžma na najini mizi, za katerega pa še ne vem kako bo izgledal, bo pa v kombinaciji s svečami (rožice pa imam vse iz najlona).

Vesna-b težko ti kaj rečem, kje bi jo dobila, ker mi ne uspe kaj dosti hodit po trgovinah, sem zmeraj časovno omejena, saj veš tri otroki, potem pa moram zmeraj hitet, da nisem predolgo ven.

clock-img

03.04.2010, 23:00

clock-img

muhica2

pencil-img

51

Poroko boma imela na Betnavskem gradu slavje pa v Polskavi

clock-img

03.04.2010, 23:19

clock-img

klaja

pencil-img

2423

A še imajo poroke na Betnavi, ne vem zakaj sem mislila da jih nimajo več tam.

clock-img

04.04.2010, 00:07

clock-img

muhica2

pencil-img

51

Ja na Betnavi spet poročajo in sicer moreš plačat najem dvorane in posebej matičarja!

clock-img

04.04.2010, 22:22

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Drage moje!

Uživajte v podaljšanem velikonočnem vikendu user posted image user posted image user posted image  Mi se imamo super. Danes smo se navozičkali - je pasalo mamici in sinčku user posted image

Aprilčica ... ČESTITKE - tako lepa si bila. Bravo! Nevesta in pol. Zdaj pa vama želim sreče, zdravja, razumevanja - ostalo pa bo že samo prišlo. In seveda, da se kmalu zgodi najlepši dan, ko dobita v roke svojega otročka user posted image user posted image user posted image

Dolgo že nisem pisala, ker sem se precej ukvarjala z oblikovanjem nakita. Če katero zanima moje ustvarjanje, ji lahko link pošljem, pa si pogleda in malce pokomentira user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

clock-img

05.04.2010, 10:26

clock-img

Anonimen

Zdravo lepotičke mojeuser posted image

Jaz se opravičujem, se tudi nisem dolgo javljala. Ampak, ko po  poroki misliš, da je vse za tabo, potem še divjaš okoli zaradi papirjev, pa je potrebno nekaj tam plačat, pa nekaj tukaj, pa zahvale,....

Papirji so sedaj poštimani, ta teden še šibam v Mb, da mi naredijo novo študentsko izkaznico, ker nujno potrebujem nova potrdila o šolanju (zaradi štipendije). Na upravni enoti kjer sva urejala papirje sem se 2x podpisala s starim priimkomuser posted image user posted image user posted image Za crknit!! Pa še razmišljala sem, da se ne bom zmotilauser posted image No, še sedaj mi ni jasno, da sva poročena, iskreno povem, da se na novi priimek še tudi nisem navadilauser posted image

Najlepša hvala vsem za lepe želje, za pohvale! Jaz sem se res počutila kot princeska, sedaj pa čakava še na najinega sončkauser posted image

Slik od fotografa še vedno ni. Jih pričakujeva ta teden, potem pa jih dodam v album.

Zelo lepo vas je brati in uživam, ko prebiram, da se tudi ve s svetlobno hitrostjo približujete dnevu Duser posted image user posted image user posted image

Lpuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 5.4.2010 10:34:08 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem