ja, jaz tudi ne vem, koliko bo računala, ker sem rekla, da ji plačam, kolikor bo rekla, sam da pride.
sam pri nama ne bo čez dan. mamo samo eno, pa bi ble babice celo užaljene, če bi kaj takega predlagala. jedla bo pa itak zraven naju :) oz bo sedela med mano in mojim bratom (moja priča), ker gre itak takoj po večerji spat. varuška pride zvečer (oz povabila sem jo na večerjo), potem pa spravi spat našo, pa tudi vsi ostali otroci bodo lahko zraven spali, starši pa bodo neobremenjeni - ni treba iskat varstva, otroci so blizu, pa še dejansko je vzgojiteljica, tako da jih bo znala pomerkat oz spravit v red. za čez dan pa - ja... saj ma vsak svojega na očeh.
klaja - super za mašne. saj ko pogruntaš, sploh ni težko, kajne? no, jaz jih bom narazen dajala kak teden al pa dva pred poroko, da se ne pomečkajo. če si jih že, jih daj v kako škatlo, al pa kje po tleh, ne v vrečko. predlog pač...
no, ja, priprave gredo h koncu, ja... v bistvu rabmo sam še obleko za njega, pa zapisnik v cerkvi, sam morava jit v maju, sedaj pa sva začela raznašat vabila...
joj, punce, al tako komaj čakam :)