klaja, evo: http://www.porocnikoticek.si/novice/2188
evo, tukaj poglej - stane 27 €, po moje pa se da kje tudi rabljenega dobit, saj... rabiš ga sam enkrat...
no, jaz imam svoja dva žal že rezervirana naprej, tako da... bom pa jih mela sam za slikanje v bistvu, tud če bo sonce...
ja, saj vem, moja obleka, pa od tamale... pa slikat se okol - v petkah po blatu... uf, ne bi... no, mamo pa vsaj na Bogenšperku notri za slikat se tud, tako da... bo vsaj nekaj...
aprilčica - pa sta tam, kajne? še malo... no, vidim, da preživela sta oba (no, vsi trije ), sedaj pa novim zmagam naproti... upam, da boš čim prej po poroki pokazala kako slikco v našem albumu...
aja, PDP - jaz sem pa full nizko nosila, pa mi je tud govorila, da bom šla po vsej verjetnosti prej rodit. napotnico sem mela že v 32 tednu nosečnosti... ha ha ha, no, pa je tamala zamujala 3 dni... ja, ti pa želim, da greš kak dan prej, ker je to biljše, kot pa čakat čez rok, verjemi... pa vsak k te vidi - k še nisi šla? ja, k me ne vidiš? če sem tle, pol OČITNO nisem šla... sej se ne sliši grozno, sam ko si ves nestrpen, pa neučakan, da boš videl svoje dete, te taka vprašanja mal nervirajo... vsaj mene so... he he he
no, le še kaj povejte, pa se še kaj tipkamo.
pa pa