cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Chat ga je čist obnorel!

clock-img

20.04.2005, 21:51

clock-img

Anonimen

Po moje gre zgoraj desno v Ringaraja: nastavitve in pač tam, kjer piše: Na Ringaraja se pojavljam pod imenom ___, vpišeš nekaj drugega, kot je bilo do zdaj.

clock-img

20.04.2005, 22:02

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaz pa mislim, da med osebnimi nastavitvami, če pa ne gre, pa piši Vesni na pvt, pa ti bo pomagala, vendar ne vem,kaj boš s tem rešila, saj na konec koncev se bo lahko s katerimkoli nikom,ki ga boš izbrala, prijavil kdo drug. Tudi ti se lahko prijaviš npr. kot anonimna uporabnica z mojim nikom, pa jaz ne morem nič.

clock-img

20.04.2005, 22:03

clock-img

india

pencil-img

5342

Pardon Splišni, vidim, da sva pravzaprav govorili o isti stvari! Sori še enkrat!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

20.04.2005, 22:28

clock-img

tinca_25

pencil-img

60

Ja imaš prav MISKA01, nevem kaj imajo od tega ti zoprneži, ki to počnejo, saj ne rabi brat, če mu ni všeč tema!!!!!

clock-img

20.04.2005, 22:29

clock-img

india

pencil-img

5342

Reci, Tina, sta res šli proč? Kako je sedaj??

clock-img

20.04.2005, 22:49

clock-img

Anonimen

Ja, povej, si končno spakirala in šla??

clock-img

21.04.2005, 08:26

clock-img

tinca_25

pencil-img

60

Ja sva že tretji dan pri prijateljici, imava se fino, brez kakšnih problemov, tako, da se jaz lahko v miru pripravljam na izpite, ki jih imam konec maja! Kaj se dogaja doma nevem ker me trenutno to ne zanima!!!

clock-img

21.04.2005, 09:04

clock-img

lin

pencil-img

2504

Tina!Tako se govori:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,prov sem vesela zate:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem