IZVIRNO SPOROČILO: bskrle
Si mama, ki skušaš narediti vse najboljše za svojega sina.
Povprečni moški verjetno ne zna in ne ve, kaj naj bi počel z najstnikom vsak dan.
Skratka on 350 dni v letu čisto lepo živi in v resnici, čeprav ima otroka v srcu rad, ne zmore in ne zna ustreči otroku, saj ga ne čuti tako kot ti.
So pa najstniki zelo dojemljivi za stvarnost in tvoj sin zagotovo vse stvari, ki si jih napisala ve in čuti. Vprašaj ga, kaj bi on rad in kaj misli, da bi bilo izvedljivo glede na lani. Kaj je optimalno glede na situacijo?
Mislim,da ste RRjevke že napisale dosti rešitev in skupaj s sinom, jih bosta tudi našla.
Tudi z moje strani čestitke za rd!
Tocno tako kot si napisala zelo je dojemljiv in zato me je zlomilo dva dni nazaj ko se mi je razjokal...
Vse skozi ocitno nosi v sebo vseskupaj sedaj pa je butnilo ven in ja, cist me je sesulo...
Bila sem in sem se vedno nepripravljena na podati odgovore na vprasanja, ki mi jih je zastavil.
- Zakaj me ona ( mozeva partnerka) ne mara? Kaj sem ji naredil pa sej me sploh ne pozna...
-Zakaj ne morem it ko ociju, pa saj imata prostor?
-Saj ne bom v napoto, bom res zelo priden.
.
- Pa zakaj moj oci vedno neki obljublja pol pa nic od tega? Jaz se pa veselim pa delam plane potem pa ...
-Pa mi rece te bom poklical takrat in takrat, pa cel dan doma visim ob telefonu pa cakam, pa si delam plane kaj vse mu moram povedat..on pa ne poklice?
- Pa zakaj me oci ne mara? Pa zakaj ni babo ( moj sedanji partner) moj pravi oci, ker me ima bolj rad.
- Pa zakaj ce jaz ne smem k njemu on ne pride k meni?
Zakaj, zakaj...
Ene stvari so cist prehude za napisat, ker ti res lahko samo srce poci?
Pa kako mu bos na taka vprasanja odgovoril??
Itak da ga samo stisnem k sebi pa bozam in kaj vec kot saj bo vse urdu bos videl itak nimam za rect... v glavi pa meljem in premlevam kaj in kako naj naredim da bi bil otrok srecen?
No sej kar nekaj sem potegnila iz telih odgovorov... tako da vsaj kaj narest mi je mal bolj jasno..