cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: spolni odnos z "ljubico"

clock-img

10.01.2009, 18:36

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Ja, dajte se reveža usmilit, pa mu naštimajte ta pravo punco.

Če ni rodovniški, je njihova odločitev povsem pravilna!!!

Meni gre pa to naskakovanje pri psih na živce. Zato imam jaz psico.

Enako. Pa se sterilizirano za povrh.

clock-img

11.01.2009, 07:48

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Pasja Ančka

user posted image
Človeška domišljija ne pozna meja in še dobro, da se pasji kosmatinci uklanjajo ljudskemu eksperimentiranju. Vsem pasjeljubcem je torej namenjena pasja Ančka, od štirinožcev pa je odvisno kako in kolikokrat se bodo pocartljali z njo. Več informacij najdete po spletni strani http://www.feeladdicted.com.

user posted image

Tole sem že pred nekaj časa našla....avtorja te pasje ančke je verjetno do tega "izuma" priteral isto problem,kot ga ima Hopeuser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

11.01.2009, 08:16

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ljudje so res nori.

clock-img

11.01.2009, 09:01

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Khm, khm, tole bolj spominja na pasjo račkouser posted image user posted image user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

21.01.2009, 14:58

clock-img

čipka

pencil-img

1652

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Khm, khm, tole bolj spominja na pasjo račkouser posted image user posted image user posted image

mene tudi user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

21.01.2009, 15:09

clock-img

*Ema*

pencil-img

64

Ne moreš verjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne sodi drugih po sebi, kaj lahko se zgodi, da bo na koncu sojeno tebi.

clock-img

21.01.2009, 17:33

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Ja svaštauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ko bi bila tale stvar vsaj kužki podobna, pa je res bolj kot ne racauser posted image

clock-img

03.02.2009, 07:29

clock-img

UT_2008

pencil-img

92

Ne ve, če to pes dela že dolgo časa, zakaj ste vztrajal pr tisti dekici in se niste respozanimal prej za kastracjo. Sej bo najbolje tako. Čimmanj brisanja v priodnje. user posted image

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

clock-img

04.02.2009, 12:49

clock-img

Toia

pencil-img

7

Ena od vas je napisala, da zato, ker psi naskakujejo ima raje psico...?? Sej psice tudi naskakujejo,...taščina se pa celo samozadovoljuje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

04.02.2009, 13:58

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Naskakovanje psic ni naskakovanje v smislu spolnosti, ampak je to eden izmed načinov kako psi določajo svoj rang v krdelo. S tem ko psice naskakujejo druge psice ali samce, si jih skušajo podredit. Prav tako samci včasih naskakujejo samce ali psice z namenom podreditev in ne "spolnosti" - to spada v osnovna znanja o pasjem vedenju.

clock-img

04.02.2009, 14:13

clock-img

Toia

pencil-img

7

Ja saj jaz nisem mislila v zvezi s spolnostjo ampak nasploh...naskakujejo vsi...user posted image  seveda gre to marsikomu na živce, sam je** ga user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2009, 14:37

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

IZVIRNO SPOROČILO: Toia

Ja saj jaz nisem mislila v zvezi s spolnostjo ampak nasploh...naskakujejo vsi...user posted image  seveda gre to marsikomu na živce, sam je** ga user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ni nikogar se nikdar naskakovala. Si rangira na drug nacin svoje podloznike doma user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem