cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: **** V pričakovanju + ****

clock-img

22.04.2009, 14:33

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

[/quote]po moje bo pupika  
[/quote]

Soncek,
po cem sklepas  ?

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 22.4.2009 14:34:26 >

clock-img

22.04.2009, 14:36

clock-img

tassika

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

tassika...a ti je G rekla, da boš na bolniški vse do porodniške?

Ja samo res ,a ti je  rekla do porodniške,ker meni je od pregleda do pregleda podaljševala ,no sej teb bo itak tudi sam men je že  na začetku rekla da bova do konca.No pa saj bo bolje tko kot pa da bi bilo kaj .

rekla je da naj bom zdaj en mesec na bolniški, potem naj jo pa malo prej pokličem, da bo napisala poročilo za komisijo

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

22.04.2009, 15:33

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

tassika...a tko, sepravi računa na to, da bi bila ti vseskozi na bolniški

clock-img

22.04.2009, 15:34

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

po moje bo pupika  

Soncek,
po cem sklepas  ?

ne vem ,nosečniški hormon user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

22.04.2009, 15:34

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

tassika...a ti je G rekla, da boš na bolniški vse do porodniške?

Ja samo res ,a ti je  rekla do porodniške,ker meni je od pregleda do pregleda podaljševala ,no sej teb bo itak tudi sam men je že  na začetku rekla da bova do konca.No pa saj bo bolje tko kot pa da bi bilo kaj .

rekla je da naj bom zdaj en mesec na bolniški, potem naj jo pa malo prej pokličem, da bo napisala poročilo za komisijo

h po moje te bo kr do konca imela user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

22.04.2009, 15:37

clock-img

tassika

pencil-img

5068

saj za moje v službi je to celo bolje ker edino tako lahko dobijo zamenjavo, drugače pa ne.

ps. nisem dobila slikice, jo je sam zase naredila, pa niti nisem tečnarila.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

22.04.2009, 15:39

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

hihi...kaj ne...bi ji morgla rečt "hočem kar mi pripada, dojenček je moj in tudi slikca je moja" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne se hecam...ka te briga za slikco, sam da sta vidva okej user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 22.4.2009 15:40:37 >

clock-img

22.04.2009, 15:41

clock-img

tassika

pencil-img

5068

haha ne nisem nič rekla, sej sem kmalu spet naročena, pa na NS še prej in dobim tam slikico.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

22.04.2009, 16:17

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Kaj naceloma g tudi shranjuje slikce ali kako? Ker moj vse kar sprinta da meni, prvic je pozabil in dal v kartoteko, pol drugic je pa iz kartoteke jo meni dal.
Jaz sem danes prestavila moj pregled iz 4.5 na 8.5, da bom za prvomajske sploh lahko kam sla, ce ne bi imela po praznikih v ponedeljek zjutraj ze pregled, pol pa v guzvi v nedeljo se gor vozit, to pa res ne gre.

Tassika, saj ti bo kmalu prav lepo doma, bos imela sedaj res veliko casa za trebuscek bozat user posted image

clock-img

22.04.2009, 18:25

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

ja samo a res ,kaj G si tudi zase vzame,meni moja vedno reče to je pa vaše .user posted image
Pa samo da je vse ok

mm:ja res je bolje tko kot pa da bi v nedeljo se vozla in hitela  po nepotrebnem če pa si lahko za tise 4 dni prestavišuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

22.04.2009, 20:37

clock-img

Maxy

pencil-img

144

Punce pozdravljene,
pri meni je vse ok. V torek imam nuhalno in moj trebušček iz dneva v dan raste, tako da žal, ne morem več skrivat (sem v 12.tednu).  Lepo, da že kupujete. Jst pa še kar čakam, da dojamem, da je z mojim user posted image vse ok. Tassika, zakaj pa ti je dal G bolniško? A zaradi ss? Jst sem dobila zaradi rahle krvavitve v 9.tednu 1 teden bolniške in pol grem k mojemu g in mi reče, da tud ležanje žal ne pomaga vedno. Pol sem rekla, da jst bi šla pa v službo in je rekel, da ni panike. Res pa je, da delam v pisarni.
lp

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

clock-img

22.04.2009, 20:38

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

vidim ,da ni nobene ,grem jaz počas v posteljo

pa se čujemo jutri

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

22.04.2009, 20:38

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: Maxy

Punce pozdravljene,
pri meni je vse ok. V torek imam nuhalno in moj trebušček iz dneva v dan raste, tako da žal, ne morem več skrivat (sem v 12.tednu).  Lepo, da že kupujete. Jst pa še kar čakam, da dojamem, da je z mojim user posted image vse ok. Tassika, zakaj pa ti je dal G bolniško? A zaradi ss? Jst sem dobila zaradi rahle krvavitve v 9.tednu 1 teden bolniške in pol grem k mojemu g in mi reče, da tud ležanje žal ne pomaga vedno. Pol sem rekla, da jst bi šla pa v službo in je rekel, da ni panike. Res pa je, da delam v pisarni.
lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

23.04.2009, 06:49

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

evo jutro ,jaz sem zgodnja kot miška

Sem namreč peljala dragega v službo ker rabim avto ,da bi šla vodo prej dat pa sem se vstala in se že malo čudno počutila.In pridem domov ,grem delat generalko in kaj ,malo hodim in se kr malo ulije z mene ,grem na wc in vidim malo roza na papirju.Ne bom delala panike ,samo zdaj pa ne grem v Laško ob 7.00 ampak bom kr lepo počakala do 12 da grem po mojega in greva na pregled,mogoče ga pa kaj prej pokličem da naj pride domov.Ne bom zganjala panike ,naj bo ko bo.Mi pa   kr dol tiši in trdi je k kamen trebušček moj.Upam,da je ta napoved janjina(naša aprilka) držala user posted image user posted image user posted image user posted image

grem, naprej pucat pa naj bo kar bo ,upam ,da ornk prime user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

23.04.2009, 06:51

clock-img

tassika

pencil-img

5068

jutro, sam na hitrco, ker sem že pozna, šibam v laboratorij pa se potem kaj javim.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

23.04.2009, 07:52

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

jutro, sam na hitrco, ker sem že pozna, šibam v laboratorij pa se potem kaj javim.

lp

Srečnoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

23.04.2009, 08:49

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Sem namreč peljala dragega v službo ker rabim avto ,da bi šla vodo prej dat pa sem se vstala in se že malo čudno počutila.In pridem domov ,grem delat generalko in kaj ,malo hodim in se kr malo ulije z mene ,grem na wc in vidim malo roza na papirju.Ne bom delala panike ,samo zdaj pa ne grem v Laško ob 7.00 ampak bom kr lepo počakala do 12 da grem po mojega in greva na pregled,mogoče ga pa kaj prej pokličem da naj pride domov.Ne bom zganjala panike ,naj bo ko bo.Mi pa   kr dol tiši in trdi je k kamen trebušček moj.Upam,da je ta napoved janjina(naša aprilka) držala user posted image user posted image user posted image user posted image

grem, naprej pucat pa naj bo kar bo ,upam ,da ornk prime user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončeeeeek! Če se je ulilo samo, je to plodovnica! Spokaj stvari in pojdi! Držim pesti za tebe!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

23.04.2009, 08:51

clock-img

soncek_25

pencil-img

388

Mogoče boš pa res danes spoznala svojega Aleksauser posted image user posted image user posted image
Sonček držim pesti in mislim nate

clock-img

23.04.2009, 08:54

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Soooooncek, jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   po moje je Aleks na poti. Jaz cmera pa spet jokam, kolk sem smotana.  Ej Soncek, zelim ti, da je malinov cajcek res pomagal, da bo slo hitro, da bo vse kot mora bit, da ne bo prevec bolecin in da bo Aleks takoj jokal, ko pride ven. Saj ves, bo bolelo, samo baje ko bos dobila strucko v narocje bo vse pozabljeno.  Bejba, po moje bos do jutri zjutraj zagotovo ze mama. Frajerka!!!!!!

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 23.4.2009 8:56:31 >

clock-img

23.04.2009, 08:58

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Oh, sonček bo pa mogoče danes že cartala Aleksa! user posted image  Držim pesti.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

23.04.2009, 09:00

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

sonček85...jupiiii...ti si naš ponos user posted image  ...mamica boš prau kmalu user posted image
mislimo nate
pošlji sms, ko ti rata
ljubčkov polno in šeenega za Aleksa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 09:11

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Evo pupe mene nazaj, pa mi je tako slabo, da grem kar na kavčuser posted image

Sonček držim pesti, da je to to, pa saj veš sporoči takoj ko boš lahko, jaz bom dežurala zraven mobija. Joj a veš kje je še moj november, saj bo hitro a ne.

Aja pa pozabila sem povedat, da me je včeraj klicala sestra od mojega in je bila ful vesela in je rekla, da bo še cunjce prišparala zame, samo povedat moram v kateri barvi naj špara a v modri ali roza, ona ima namreč vse. No po dolgem času je bil spet nekdo vesel in sem bila ful dobre volje.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

23.04.2009, 09:49

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

tassika...ti kar počivaj na kavču in se razvajaj...še malo pa bo jutro mimo in ti ne bo več slabo user posted image
lepo od tvoje svakinje, da se veseli z vama...pa saj je prav tko

danes sem zaspala in zamudila na delo user posted image
tako vreme je, dežuje in jst bi spala in spala in spala user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 23.4.2009 9:50:03 >

clock-img

23.04.2009, 10:10

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Pilotinca nič se ne sekirat, saj imaš dovolj nadur. Tudi tukaj je krasno vreme, zebe me, ko pogledam vn lije da je groza, od zdravnika pa sem tut prišla čisto mokra. Pa lepo prosim imela sem pulover in jakno, pa me je treslo, pa sem vidla ljudi, ki hodijo v kratkih rokavih in brez mareleuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

23.04.2009, 10:17

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček85 je pisala iz pregleda
zdej jo bojo pripravili za v porodno
jupiiiiiiiiiiiiiiiii

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 23.4.2009 10:18:15 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem