IZVIRNO SPOROČILO: tassika
Sonček dopust bo treba stornirat, ampak sva HB vzela riziko odpovedi. Te pa prosim če mi lahko poveš kako pa kaj na bolniški a sploh lahko kam grem in kdaj lahko grem,... jaz sem čisti lajik.
Evo sem povedala in se že organizirajo, saj mi je hudo ampak kaj naj.
ps. z mojmu še vedno ne smeva
No super da sta daal v primeru rizika
Ja z bolniško je pa tko da si prvih 30 dni še na firmo,se pravi do nekje 23.5 na njihove stroške in lahko firma domov pošlje katerega v kontrolo ,potem si pa na ZZZS in takrat je pa bolje da si doma ,jaz sem bila včas čez vikend kje ,nisem si pa veliko tudi ne upala ,saj nisem hotela riskirat še teh 400e k sem jih dobivala
Odvisno kako ti piše v odločbi ki jo dobiš iz ZZZS ,meni je pisalo izhod samo v primeru kontrole.So se pa nekatere punce dogovorile z G da jim je napisal/a tudi da lahko imajo sprehode ,samo to je spet tko ,ja sprehodi okoli hiše kam daleč pa ne,ker potem si nekatere razlagajo ja zdaj pa lahko grem na morje,smučanje,.....
Jaz sem res včasih šla tko do mami ,tašče kam drgam pa res nisva šla,če sem pa že šla čez teden sem pa šla bolj po 18h
Sedaj boš doma in najbolj pomembna je pikica tko da v službi bojo pa že poskrbeli za zamenjavo,vem da je hudo k rada delaš ,tudi saam sem misal joj zdaj pa doma,kaj bom delala vse ni ,no pa se je vedno kaj našlo