dobro jutro!!
Twixy, kako fajn obcutek je, ko si tako lepo spedenana. Cestitam. Pa te ze kaj daje predporocna panika? Me smo sedaj v prednosti, je Rizkoo rekla, da je tako lepo, ko si porocen in nam ni in ne bo porebno nobene panike prj delat.
Rizkoo, v petek ze letis. In jaz sem itak pozabila kam ze vem, da na toplo in lepo ter proti Ameriki, samo ne vem kam tocno. Joj kako lepo se bosta imela, uzivaj do konca, to bo zadnji vecji dopust v dvoje.
Tassika, saj bo kamlu mimo. Pa ti ingverjev cajcek pomaga? Ker men je sele tisti caj naredil slabo.
Soncek, pri tebi bo tudi kmalu mimo in bo strucka v tvojih rokah. Soncek, moj bejbi se je vceraj spet premikal. Tako nepopisen obcutek, ker prav cutim njegovo velikost in pol se zavem kako me rabi, brez mene ne more nic. Sedaj se bolj pazim nase, na trebuh in na hrano. Sem postala res odgovorna sedaj, tako rada imam tega mojega podnajemnika. Ja, pa za fantka sva se ze sporazumela za ime, ceprav lahko tudi se menjava, samo ta moznost nama je sedaj lepa. Za puncko pa moj predlog mojemu ne potegne in sem kar zalostna, samo ne smem silit, sva enakopravna in obe more biti vsec.
Ja, pa moj sef mi gre danes na zivce ma samo v poslovnem smislu cakam da mi pove, ce morem v Avstrijo in mecka neki, jaz bi pa nekaj drugega drugace pocela, pa se niti ne lotim, ker ce morem na pot pol je itak brezveze.
Lep dan vam zelim