cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: moj moz je zlat

clock-img

07.01.2009, 17:40

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

IZVIRNO SPOROČILO: drum

Večina teh lastnosti, ki ste jih naštele imam pa kljub temu...ji ni bilo nič več všeč...postajam jeklen..

Mogoče pa ni bilo več ljubezni?
Moj mož pa ni ravno vzor vseh vzorov, v trenutku bi ti lahko naštela cel kup njegovih pomankljivosti. On pa zagotovo ravno tako mojih. A ljubim ga in in on ljubi mene in en za drugega sva najboljša.

clock-img

07.01.2009, 18:09

clock-img

drum

pencil-img

81

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Večina teh lastnosti, ki ste jih naštele imam pa kljub temu...ji ni bilo nič več všeč...postajam jeklen..

ta pa naj ena fajn spolira user posted image če že zlat ne boš, boš vsaj sijal user posted image

Nič ne bi imel protiuser posted image

clock-img

07.01.2009, 21:26

clock-img

tweed

pencil-img

577

user posted image  Kolega, vsaka ima svoje kriterije. Meni je namreč zabavno, ko mi pove, kako dobro me je naučila user posted image , ker npr. jaz njo opozarjam, zakaj je pustila umazan krožnik na mizi...

Če se razumeta in si vsak dan izkazujeta ljubezen na vseh področjih, potem ne potrebuješ nobene druge lastnosti več. So pa pomembni kompromisi!

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

clock-img

07.01.2009, 21:37

clock-img

muška

pencil-img

3223

Moj ni zlat in nikoli ni bil. Mi gre tako govoričenje na jetra, ma pač nisem cuker stil - hvala bogu zato. Lahko pa rečem, da je dober mož in so trenutki, ko bi ga pohrustala od sreče, so pa trenutki, ko bi ga tudi najraje nagnala.  Real life pač, brez zlata, biserov, sladkorne in ne vem česa še.

clock-img

07.01.2009, 21:39

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

moj ni zlat, pa tud neb ga hotla zlatgauser posted image na takih se sam prah nabirauser posted image včasih je mal pozlačen, včasih zarustan, večino cajta je pa iz mesa in krvi, kar mi ( gledena to da sm jst tud) čist odgovarjauser posted image

Evo, bravo Ulla80! Tako se govori.
Če bi ga že mogla mojega opredelit z neko materijo, bi rekla prej, da je slan, kot zlat. Brez zlata komot zdržim, brez soli bi blo pa precej dougcajtuser posted image

clock-img

07.01.2009, 21:39

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Moj ni zlat in nikoli ni bil. Mi gre tako govoričenje na jetra, ma pač nisem cuker stil - hvala bogu zato. Lahko pa rečem, da je dober mož in so trenutki, ko bi ga pohrustala od sreče, so pa trenutki, ko bi ga tudi najraje nagnala.  Real life pač, brez zlata, biserov, sladkorne in ne vem česa še.

user posted image

clock-img

08.01.2009, 06:57

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

user posted image  tko je... več k nudiš manj dobiš ali boljši kot si slabše je

clock-img

08.01.2009, 11:36

clock-img

Anonimen

Me ne tepe, me ne vara...kakšen je potem?user posted image

clock-img

08.01.2009, 12:26

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

...bil sm že platina....user posted image hotla si kič....

Jest pa nočem bit zlatuser posted image

clock-img

08.01.2009, 12:57

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Se podpišem pod celotni post, najbolj pa na to odebeljeno. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

08.01.2009, 14:03

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

katatoničen? user posted image user posted image

mal se hecam, ne zamerit..

clock-img

08.01.2009, 14:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

A mi lahko poveš kaj to pomeni?user posted image

clock-img

08.01.2009, 16:04

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

A mi lahko poveš kaj to pomeni?user posted image

v osnovi, da se ne odziva na zunanje dražljaje user posted image

clock-img

11.01.2009, 14:05

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Moj lubi je iz Fimota - jaz ne maram zlata, Fimo mi je pa zakonuser posted image . Ni pa mož, hehe. Res je iz mesa in krvi, ampak je tako lepo oblikovano, hehe.
Sicer pa: vse našteto, pa še kaj zravenuser posted image . To, da me ima res rad, da mu ni problem kaj naredit namestno mene, če vidi, da sem zmatrana, recimo. Da ni ego, da se z njim da pogovorit. Da lahko računam nanj, da se lahko 100% zanesem. Da verjame vame. Da me objame, ko vidi, da to rabim. Da se mu zdi normalno, da oba skrbiva za gospodinjstvo in če skuha, tudi pospravi za sabo. Da ima rad otroke, da se rad ukvarja s tamalima, da mu to ni neka kazen, ampak to naredi z veseljem. Da je iskren in pove tako kot misli. Da sem jaz lahko iskrena do njega, ker vem, da me ne bo obsojal, čeprav nimam prav. Da me spodbuja pri mojih hobijih in tolerira gore knjig, recimo. Da se tako po otroško razveseli, če mu naredim kako veselje, ne pa da jemlje vse kot samoposebi umevno. Da še vedno oba pogrešava cartanje, če kdaj ne moreva spat v isti postelji (razlog je tavečja, ki se je odločila, da ne bo spala sama, vsi 4je pa ne moremo bit v najini 110cm postelji, ker je prenevarno za dojenčico). Da mi je seksi in da mi je seks z njim noro dober. Da se lahko zjokam pri njem. Da se mu ne zdim trapasta, če to naredim. Da pove, če mu kaj ni prav, da mi ni treba silit vanj z vprašanji. Da se vedno da najt nek kompromis, da mi da varnost, da vem, da ni vse iz danes na jutri. Da on skrbi za nekatere stvari, za katere jaz ne znam, da vidi to, za kar skrbim jaz, pa mu ni samoposebi umevno. Da se potrudi in imava podoben smisel za humor, da se še vedno lahko skupaj nasmejiva do solz, sploh kadar sva zmatrana do onemoglosti. Ker je glas razuma, kadar se preveč zasekiram za kako malenkost. Da se strinjava oz. imava zelo podobne poglede na mnogo stvari (vzgojo, družino, otroke, življenje, varčevanje, denar, izobrazbo, delo...), pa močno olajša vse skupaj. Fino je, ker sva iz istega poklica, meni bi manjkalo, če ne bi razumel, kaj delam in obratno. Pa da mi ob njem res nikoli ni dolgčas, pa tudi če samo v postejli leživa in se pogovarjava ali pa bereva en zraven drugega...

Meni je namreč zabavno, ko mi pove, kako dobro me je naučila , ker npr. jaz njo opozarjam, zakaj je pustila umazan krožnik na mizi...

hehe, tweed, pri nas pa zdaj to počne najina tamala: ga skomandira: tutu - tutu - krožnik je treba pospravit iz mize v tutu stroj.user posted image No, meni je prav, hehe.

...bil sm že platina.... hotla si kič....

Jap, to bi pa moj prvi lahko pel... J* ga, vsak hoče svoje... Obstaja še en: "v kiču mi je lepo".

clock-img

11.01.2009, 22:14

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Moj je fajn. Ma cel tak kup lastnosti, ki ga naredijo unikatnega.

clock-img

11.01.2009, 23:04

clock-img

pezbar

pencil-img

202

Moj šenemož ni idealen (kdo pa je?), a včasih se vprašam, kje sem ga staknila, npr.:
en dan sem šla s kolegicami ven na kosilo, čvek, pijačo... moj pa je bil varuška za najinega user posted image . Ko sem prišla zvečer domov, je v stanovanju tako lepo dišalo... in mi reče, da je bilo vse ok, da je bil mali ful priden, njemu pa je bilo malo dolgčas in je pač spekel en kolač...  user posted image

clock-img

12.01.2009, 00:06

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Moj dragi je unikaten, ker me spravlja v smeh...ima super perfekten smisel za humor...ne spremlja športa...ker smo kot družina za njega na prvem mestu...zna vse (razen likanje prepušča meni user posted image  user posted image )...od kar sva skupaj (5 let) sva se le 3x skregala - sej ne, da se skozi štekava, ampak sva na isti frekvenci...ker je potrpežljiv in skrben tatko...in predvsem, ker je ena velika carta user posted image ...Bo dovolj?

www.by-ab.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem