IZVIRNO SPOROČILO: miniko
joj kolko ste pametne toliko ste glupe. Eno je bolana ljubosumnost, ko svojega non stop zalezuješ kje je s kom je in kje hodi. mu preveriš telefon v nulo, pregledaš žepe in blablabla. Druga ljubosumnost pa je, ko se fant kje s katero poljublja tam kot v primeru na eni drugi temi itd. Tu pa sem vsekakor ljubosumna. Malo čudno bi bila če bi mi bilo vseeno.Ampak seveda ve vse tipice ki ste tu tak pametne pa niste nikoli ljubosumne imate samozavest do nebes, ker ste najbolj sexi in najbolj pametne. Pa ja... in če se vaš dragi poljublja z drugo to vam ne pride do živega, kapa dol. Ker pač ve veste da ste za svojega partnerja najboljše kar se mu je lahko zgodilo in to da se poljublja z drugo si razlagate kot da mu je zmanjkalo žvečilnega in jo je prosil če mu da njenega.
Brisačkarca ne ne uporabljama kondomov boš zdaj lahko mirno spala?
A veš, se bom kar strinjala z Mič.
Ljubosumnost je pač ljubosumnost. Samo da se pri enih oglaša samo redko in se tudi vprašaš, a si ljubosumen upravičeno ter če nisi, kje je torej tvoj problem (ne partnerjev ali bivša - v tebi sami), pri enih je pa ljubosumnost vsakdanji pojav, pri tretjih vdi v nasilje. V vsakem primeru izhaja iz nas samih, naše negotovosti. Razlika med enimi in drugimi je le v tem, kako se s tem spopadeš. A iščeš vzroke za to v drugih ali si zmožen malček samokritike in skušaš delat na sebi.
To, da se fant poljublja z drugo, ni ljubosumnost, to je dejstvo. On nekaj dela. Ljubosumna pa si zaradi sebe - to je čustvo, ki izhaja iz tebe in nima realne osnove.
Za tebe je tvoj problem njegova laž. Jaz mislim, d aje problem en malček globlji. zakaj je do laži sploh prišlo? Ker on tebi ne zaupa. Ne zaupa temu, da bi ti lahko povedal vsako svojo misel brez skrbi, da boš ti skočila pokonci. Ampak to je bilo že vsaj 100x napisano v preteklem letu, pa se zgodba še vedno ponavlja.