IZVIRNO SPOROČILO: miniko
ANKICA samo jaz vem da bo zameril če mu pač določene stvari povem kdo me je klical pa kdo mi je pisal. Ampak sem rajši iskrena in ga gledam 15 min mulastega kot pa da me dobi na laži pa izgubi zaupanje vame.
Bom napisala direkt, kar pišem zelo redko, ampak se mi res ne da pisat okrog in biti diplomatska (upam, da ne bo zamere):
Oba sta nezrela, otročja in predvsem ljubosumna - nista prepričana sama vase in ljubezen v mnogočem zamenjujeta z lastništvom. On lahko dela to, drugega ne. In obratno. Pogojevanje. Kaj ima veze tvoje zaupanje njemu z njenimi sms-i? A jih on pošilja in namiguje, da bi bila spet skupaj? Ali to dela ona? Kdo ima tu slabe namene, on ali ona? Mešaš hruške z jabčki. Njemu mečeš pod nos namene, ki jih (zelo verjetno) nima.
Če bi bila samozavestna, prepričana vase, v to, da si najboljše, kar se je partnerju zgodilo, potem bi ti dol viselo, če una naga pleše pred njim. Ker bi vedela, da bo to spregledal in prišel k tebi. Pa še povedal bi ti vse, kar se dogaja, ker bi v tebi našel oporo, ne pa špetir.