cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: To je vajin problem

clock-img

06.01.2009, 10:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

ANKICA zakaj mi ni povedal? verjetno za to, ker ve da stikov z bivšo nebi odobravala. pač sem mnenaj da če prej nsita bila za skupaj naj pustita stvar na miru in gresta vsak svojo pot.

Potem lahko pričakuješ, da ti še zelo veliko stvari (ki si jih pari drugače delijo, pogovarjajo) ne bo povedal, ker je to najboljši način, da se ogne (nepomembnim) prepirom. Povedal ti ne bo vsega tistega, za kar bo menil, da ti ne boš odobravala.

clock-img

06.01.2009, 10:48

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Lalica1 pa če je tak naj imata stike samo pol mi naj ne piše kak se onadva ljubita in da eni pač tega nočemo spregledatuser posted image

clock-img

06.01.2009, 10:48

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

zakaj mi ni povedal? verjetno za to, ker ve da stikov z bivšo nebi odobravala.

A on potrebuje tvoje dovoljenje za to, s kom se lahko druži oz. s kom in kako sme kontaktirati?

clock-img

06.01.2009, 10:49

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

ANKICA samo jaz vem da bo zameril če mu pač določene stvari povem kdo me je klical pa kdo mi je pisal. Ampak sem rajši iskrena in ga gledam 15 min mulastega kot pa da me dobi na laži pa izgubi zaupanje vame.

clock-img

06.01.2009, 10:50

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

A on potrebuje tvoje dovoljenje za to, s kom se lahko druži oz. s kom in kako sme kontaktirati?

Ja da bo si z bivšo pisal pa na kafetke hodil ziher nem prenašala.

clock-img

06.01.2009, 10:51

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ja da bo si z bivšo pisal pa na kafetke hodil ziher nem prenašala.

Kar torej pomeni samo to, da mu ne zaupaš. Če kava in e-mail z bivšo zate že pomeni varanje, potem imaš pa tudi zelo nizko samozavest. In take ponavadi prve ostanejo brez partnerjev, ker partnerji ne morejo prenašati ljubosumja, posesivnosti in kontroliranja. Upam, da se tebi ne bo zgodilo enako.

clock-img

06.01.2009, 10:52

clock-img

Akil

pencil-img

378

Pa kolk sta pa vi stari: Ti, tvoj dragi in vajina bivša????????

Kot da bi gledu mehiško limonado!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si ne zaupata, pejta pač narazen!!!user posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

clock-img

06.01.2009, 10:53

clock-img

rija

pencil-img

15589

o končno zopet ena hot tema na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

koliko dreves ob cesti rezerviram? user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

06.01.2009, 10:55

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Kerensa. Res je da mu ne zaupam. Ampak kaj se samozavesti tiče jo imam. Zakaj ne odobravam stikov z bivšo? Ker je očitno da še ga ni prebolela in imajo njeni smsi drug namen kot pa njegovi. Prav tako nemorem odobravat da bi hodil z njo na pijačo, ko pa naju v isti sapi hoče narazen spravit.
P.s. zakaj ne grem narazen? Ker pa je vseeno full dober do mene in vredu fant. In še mu hočem dat eno šanso da si pridobi zaupanje.

< Sporočilo je popravil miniko -- 6.1.2009 10:56:33 >

clock-img

06.01.2009, 10:57

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Zakaj ne odobravam stikov z bivšo? Ker je očitno da še ga ni prebolela in imajo njeni smsi drug namen kot pa njegovi.

Torej ne zaupaš njemu. In temu, da z njo nima več namena biti. Kajti če ona njega ne zanima več kot partnerka, potem lahko ona pošlje toliko SMS-ov dnevno, kolikor ima dan minut, pa ga ne bo prepričala. Ampak tebe očitno skrbi, da bi ga ona uspela prepričati. Torej...? Če bi bilo kako drugače, potem bi ti bilo popolnoma vseeno za to, ali ga je ona prebolela ali ne - pomembno bi ti bilo samo to, da je on prebolel njo. In očitno ti ne verjameš, da jo je. Biti z nekom, za kogar sumiš, da še ljubi bivšo - se ti to ne zdi bullshit?

clock-img

06.01.2009, 10:57

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Miniko, mal trapasto user posted image Kaj si po horoskopu?

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

06.01.2009, 11:00

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Miniko, mal trapasto user posted image Kaj si po horoskopu?

Škorpijonuser posted image

Kerensa prav imaš.user posted image

clock-img

clock-img

Volga

pencil-img

9346

P.s. zakaj ne grem narazen? Ker pa je vseeno full dober do mene in vredu fant. In še mu hočem dat eno šanso da si pridobi zaupanje.

Dober do tebe, ljubi pa drugo, če prav razumem?

clock-img

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

da ljubi drugo? Nep nebi reklauser posted image

clock-img

06.01.2009, 11:01

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Veš, Volga, za koliko zakonov v Sloveniji je to čudovita podlaga? user posted image  

clock-img

clock-img

Anonimen

ANKICA samo jaz vem da bo zameril če mu pač določene stvari povem kdo me je klical pa kdo mi je pisal. Ampak sem rajši iskrena in ga gledam 15 min mulastega kot pa da me dobi na laži pa izgubi zaupanje vame.

Bom napisala direkt, kar pišem zelo redko, ampak se mi res ne da pisat okrog in biti diplomatska (upam, da ne bo zamere):

Oba sta nezrela, otročja in predvsem ljubosumna - nista prepričana sama vase in ljubezen v mnogočem zamenjujeta z lastništvom. On lahko dela to, drugega ne. In obratno. Pogojevanje. Kaj ima veze tvoje zaupanje njemu z njenimi sms-i? A jih on pošilja in namiguje, da bi bila spet skupaj? Ali to dela ona? Kdo ima tu slabe namene, on ali ona? Mešaš hruške z jabčki. Njemu mečeš pod nos namene, ki jih (zelo verjetno) nima.

Če bi bila samozavestna, prepričana vase, v to, da si najboljše, kar se je partnerju zgodilo, potem bi ti dol viselo, če una naga pleše pred njim. Ker bi vedela, da bo to spregledal in prišel k tebi. Pa še povedal bi ti vse, kar se dogaja, ker bi v tebi našel oporo, ne pa špetir.

clock-img

clock-img

Volga

pencil-img

9346

da ljubi drugo? Nep nebi reklauser posted image

A ljubi tebe? Ali je samo "dober" do tebe?

clock-img

06.01.2009, 11:02

clock-img

oka

pencil-img

1773

koliko dreves ob cesti rezerviram?

Zakaj bi pa ti drevesa ob cesti rezervirala?

clock-img

06.01.2009, 11:03

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

ANKICA tudi ti imaš pravuser posted image . Mislim da si morem pri sebi v svoji glavi pošteno poštimat.

clock-img

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

volga: vem da me ljubi pa tudi zelo dober je do mene.

clock-img

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: oka

koliko dreves ob cesti rezerviram?

Zakaj bi pa ti drevesa ob cesti rezervirala?

V jok, pa na drevo, pa gajbo piva s sabo, pa nikoli več dol. user posted image

clock-img

06.01.2009, 11:04

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
In najbrž je tvojemu res tečno, da  bi se s takšnimi stvarmi ubadal, najbrž bi tudi rad imel enostavno mir. In najbrž te tudi ljubi, saj drugače ne bi bil s teboj, temveč z njo.

Je pa sigurno neprijetno. Tudi to verjamem. Poizkusi iti preko tega, ne "kregaj" se s tvojim zaradi nje, saj mislim, da je samo to njen namen. Ne pusti, da se uresniči.user posted image

user posted image  Se strinjam. ne ukvarjaj se z njo. najboljši je ignor in tvoj se tega zaveda. mene je moj bivši klicaril in pisal, dokler se nisem menila za njegove komentarje. zdaj je mir. dokler sem se pa jaz pi*dila in mu odgovarjala na njegove neumnosti mi je težil. tako da pusti času čas, bo že odnehala. jaz se s tem ne bi obremenjevala. strinjam pa se in verjamem da je lahko takšna stvar zelo moteča. user posted image

clock-img

06.01.2009, 11:04

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

vem da me ljubi pa tudi zelo dober je do mene.

Če bi ti VEDELA, da te ljubi, potem ne bi razmišljala o tem, ali obstaja kakšna možnost, da se vrne k bivši, ki si tega želi.

clock-img

06.01.2009, 11:05

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

hvala mladamamica. Saj dokler si bo on z njo pisal bo ona verjetno imela upanje. Ampak jaz tega nemorem spremeniti razen da ignoriram oba.

clock-img

06.01.2009, 11:05

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: rija
živiš javno spletno življenje in pričakuješ, da se noben ne spotakne ob tebe.

kaj pa je RR če ne "javne spletno življenje"? user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem