cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mc Donalds

clock-img

21.01.2009, 19:44

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Jej kar ti paše.Tud men zadiši.Zdele so babice vrlo pametne.Ko bo pa otrok rojen bojo še bolj.Ko pa bo mali lahko že vse jedel mu bojo pa v usta tlačile razne bombone in čokolade.No pol jih pa ti spomni na zdravo hrano...

clock-img

21.01.2009, 19:59

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ha, ha...po moje vas vse prekašam... V normalnih nenosečniških dneh mi Mc ne paše preveč. Skoraj ne hodim tja. Ko pa sem bila ta drugič noseča, sem mislila ubijat za fish macka. Joj, saj me je sram povedat, ampak čisto vsak delavnik sem šla po službi na malico tja. Samo na fisha.user posted image user posted image  Čist se mi je strgalo. In to vseh 9 mesecev. Kak je došlo, tak je prošlo. Hormončki so naredili svoje. Nisem se nič bog ve kako zredila, 12kg vse skup, pa bolna nisem bila tudi nič, daleč najlepša nosečnost je to bila. Je pa moja hči, (le zakaj, a neuser posted image ) čist nora na fiš mek.

clock-img

21.01.2009, 20:04

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ha, ha...po moje vas vse prekašam... V normalnih nenosečniških dneh mi Mc ne paše preveč. Skoraj ne hodim tja. Ko pa sem bila ta drugič noseča, sem mislila ubijat za fish macka. Joj, saj me je sram povedat, ampak čisto vsak delavnik sem šla po službi na malico tja. Samo na fisha.user posted image user posted image  Čist se mi je strgalo. In to vseh 9 mesecev. Kak je došlo, tak je prošlo. Hormončki so naredili svoje. Nisem se nič bog ve kako zredila, 12kg vse skup, pa bolna nisem bila tudi nič, daleč najlepša nosečnost je to bila. Je pa moja hči, (le zakaj, a neuser posted image ) čist nora na fiš mek.

Gina hudo. user posted image

Nič čudnega, da gre hčerka po tvojih stopinjah user posted image .

Važno, da je dete zdravo.

Meni tudi občasno full zapaše ta Mc Donald's - po moje grem jutri pred izpitom tja na kosilo user posted image , ste mi dale iddejo. Fish maca pa tud že 100 let nisem jedla user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

21.01.2009, 20:59

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

oh ta mac, men se je tud fulll douh luštov, pa niko nism uspela pridt do njega, no včeraj sm šla, ampak ni to to, kar je bilo prej, sej ne vem, preh je lepš dišou pa boljšega okusa je bil, no pustila nism nč, ker tolk zanič pa spet ni bil user posted image ,...drgal pa men tud fulll paše tale junk food,...pa razni smokiji in čipsi, pa pice, pa hamburgerji, pa čokolada na 100 in 1 način,...

clock-img

21.01.2009, 21:05

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Zaspančka, verjetno te je mati zasekirala, da pazi kaj ješ, zaradi toxe ali listerioze.
Ne jej belih ali plesnivih sirov, ne jej tatrca, pršutka in pancete. Domačih majonez in teh stvari se ogni. Pa sadje in zelenjava naj bosta 3x oprana, vse ostalo pa po želji.

Sicer je na forumu o tem veliko napisanega pa malo pobrskaj da ti bo lažje.

Lepo in zdravo nosečnost ti želim.

i belive i can fly....

clock-img

23.01.2009, 18:56

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Zaspančka:
naj ti povem ,da v nosečnosti jej kar ti paše.Sama delam v McDonasld'su  pa si ga tudi odkar sem v bolniški (od avgusta)privoščim vsaj 1xna mesec  ali 1x na 2 meseca.
Samo v sredo sem pojedla veliko premier solato ,hamburger in krompirček križ kraž,aja pa še dragemu sem malo cole ukradlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jej kar ti paše ,samo v mejah normaleuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

23.01.2009, 19:26

clock-img

vanilla

pencil-img

875

Jaz tut pravim, da jejte, kar vam paše, važno, da je v mejah normale. Tut če ne bi bla noseča, ne bi blo dobro, da bi se s čimerkoli prežderavala. Telo rabi raznovrstno hrano - v nosečnosti pa večini paše predvsem "junk food" in sladkarije. Temu se pač nič preveč upirat, ampak pretiravat pa tudi ne.

Btw: jaz bi zdele ubila za McCountry Menu: sendvič, pomfri in cola. Uh, pa še en cheeseburger za 1€ zravn... Mnjamiiiii

clock-img

23.01.2009, 19:59

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

mmmmmmmmmmmmmmmm country je pa res noro doberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

25.01.2009, 18:21

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Ma meni se zdi, da takoooooooooooooooooooo komplicirate. Pa saj ne ješ vsak dan v MD.

Tako da brez skrbi, če bo včasih samo, ne bo nič škodilo.
Uživaj v nosečnosti!user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

28.01.2009, 09:25

clock-img

Anonimen

Jej kar ti paše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem