cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Maksim

clock-img

04.01.2009, 23:08

clock-img

Nur

pencil-img

244

Ni mi všeč. Lepše mi je le Maks.

clock-img

05.01.2009, 20:23

clock-img

tiamia

pencil-img

66

Mi ni všeč....user posted image

clock-img

06.01.2009, 16:07

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Meni dolga imena tudi zato niso všeč, ker si mislim, da bodo otroka potem klicali z okrajšavo. user posted image  Nama je npr. obema zelo všeč ime Evelin, ampak se meni zdi nekoliko dolgo... in da bi potem punčko vsi klicali Eva, kar mi pa sploh ni všeč!

clock-img

11.01.2009, 01:34

clock-img

vika1

pencil-img

552

Moj ml. bratec je Maksim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

clock-img

12.04.2010, 16:07

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Uh, več kot leto dni stara tema, pa vendar... midva sva se sedaj odločila, da bo naš mali Maksim user posted image Ko sem brala imena po knjigici, sva ga kar preskočila, ampak tudi vsa ostala, nič nisva našla za fantka, sedaj pa sva bolj razmislila in je to to. user posted image Midva nimava rada zelo kratkih imen, + pa je da je tudi mednarodno ime, pa da kaj pomeni (največji), pa da je pravo ime, ne skovanka... Maks je tudi lepo, Maksimiljan predolgo, Maksim pa vseeno ni tako dolgo ime, da bi potrebovalo okrajšavo... sicer pa asociacija na sladoled ni slaba user posted image Mrvica, Gorki, Gaspari - noben vojni zločinec user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

12.04.2010, 17:17

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

Zelo mi je vsecuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

12.04.2010, 17:22

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Uh, več kot leto dni stara tema, pa vendar... midva sva se sedaj odločila, da bo naš mali Maksim user posted image Ko sem brala imena po knjigici, sva ga kar preskočila, ampak tudi vsa ostala, nič nisva našla za fantka, sedaj pa sva bolj razmislila in je to to. user posted image Midva nimava rada zelo kratkih imen, + pa je da je tudi mednarodno ime, pa da kaj pomeni (največji), pa da je pravo ime, ne skovanka... Maks je tudi lepo, Maksimiljan predolgo, Maksim pa vseeno ni tako dolgo ime, da bi potrebovalo okrajšavo... sicer pa asociacija na sladoled ni slaba user posted image Mrvica, Gorki, Gaspari - noben vojni zločinec user posted image

Sploh nisem prebrala odgovorov,niti pogledala datuma objaveuser posted image
Se tretjic povem,meni je zelo vsecuser posted image Sem pa tudi sama imela pomisleke glede daljsih imen,ze pri prvi.Nisem hotela okrajsav.Se trudim,da jih klicem s celim imenom,a vedno ne gre.Razen pri Safiji.Na sreco je okrajsava res tko,tko.Pri Marisi sem tudi z imenom oklevala,ker niti pod razno nisem hotela,da je nazadnje Meri...in,kako mislis,da jo zdaj veckrat klicem?No,saj vesuser posted image user posted image
.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

12.04.2010, 21:06

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

všeč mi je, samo bi ga verjetno večina klicala maks-to ime mi pa ni všeč.

clock-img

13.04.2010, 10:13

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

bušica, se mi zdi, da če parkrat vztrajaš, pa otrok, če vztraja pri vrstnikih, ga tudi tako kličejo, kot je treba. Kako smo pa mi klicali Klavdijo idr. sošolke z daljšimi imeni... Če pa bo otroku všeč, da ga kličejo Maks, ga pa naj user posted image  

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem