cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: kako pripravite partnerja da spregovori?

clock-img

27.12.2008, 21:35

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ne vem če je stvar v dogodkih iz mladosti. Eni moški so pač take sorte, ne moreš pomagat. Tako kot smo ene ženske bolj čvekaške sorte, pridejo pa dnevi, ko sploh ne moremo utihnit...user posted image user posted image  

Kaj naredit pa ne vem. Jaz bi znorela, ker tega organsko ne prenesem, zato s takimi deci ne morem bit. Če pa ti tri dni molka ni nič groznega, potem pa počakaj. Enim to ni big deal. Razumsko zgleda taka rešitev ok, samo meni osebno v praksi absolutno neizvedljiva.

clock-img

27.12.2008, 22:12

clock-img

Anonimen

Nikakor.
Jaz ponavadi ne povem bistva, kadar je se kaj drugega v zraku. Ce kdo takrat dreza vame je tako kot bi dregnil v srsenje gnezdo.

clock-img

27.12.2008, 22:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Težko... Veliko časa vzame, da partner pogrunta da se mu splača povedat če ga kaj muči, ker s tem nekaj pridobi.

Recimo če ga kaj muči v zvezi z nama pa mi tega ne pove (jaz pa ne pogruntam- ker pač vsega ne morem vedet aneuser posted image ) je stanje v razmerju tako kot pač je. Če pa pove in se o tem pogovoriva, pa lahko razmerje postane veliko boljše in bolj sproščeno. No, to zdaj poooočaasi dojemamo pri nasuser posted image

Če ima pa kdo od naju kdaj slab dan al pa probleme v službi pa pove al pa pač ne. Navadno je drug dan bolje. Tako da je ful važno kakšen je problem. In če se o njem splača resno pogovorit al pa raje pustit človeka pri miru, da se sam za sebe spihauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem