cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: rojeni v 24. tednu

clock-img

16.01.2009, 21:30

clock-img

24.teden

pencil-img

101

Ja, pa naj dodam še to, da ima Maša jutri 5 mesecev, koregirano pa 1 mesec in pol.
Pa sem kar malo važnauser posted image .

24.teden
Pikica, ki se je rodila 110 dni prezgodaj

clock-img

16.01.2009, 21:49

clock-img

Vali 81

pencil-img

102

čestitke mali borki Maši

clock-img

16.01.2009, 21:51

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Saj imaš za kaj bit važna. Poglej, kaj vse je tvoja Maša že dosegla. user posted image

Pije že po steklenički, kisika se mi tudi zdi da vedno manj potrebuje. Trebušček bodo pa tudi pozdravili.
Jutri pa jo polubčkaj še v mojem imenu za velikih in pomembnih 5 mesecev. user posted image

clock-img

17.01.2009, 08:08

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tudi mi čestitamo Maši za  mini rojstni dan in še naprej držimo pestiuser posted image ,da bo čimprej prestala vse te nevšečnosti in se kmalu cartala v domačem okolju.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

17.01.2009, 10:04

clock-img

Ryssa

pencil-img

1026

Maša user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se vse super izteče user posted image user posted image

Pa čestitam za mini rojstni dan user posted image user posted image user posted image
Je rojena na isti dan kot naš.

clock-img

17.01.2009, 10:06

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

Čestitke mali borki ob mini r.dnevu in še veliko napredka ter dobrih novic, pa da bi bilo s trebuščkom vse vredu.user posted image

clock-img

17.01.2009, 23:06

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ja super novice. Pridna je, da pije po flaški. Boš vidla, da počasi bo šlo vse na bolje. sam čas je treba. Meni so vedno rekli, da bo počasi, pa spet počasi,... jaz pa sem tela, da bi šlo hitreje. pa ni šlo, res rabijo čas, da dozorijo kot bi v trebuhu.

Boš vidla, da bo tudi maša s časom premagala ovire.

Držimo pesti in ve naj naj ob mesečnih roj. dnevih.

clock-img

19.01.2009, 10:23

clock-img

24.teden

pencil-img

101

Haj, Janeja, tole ti pač moram napisati, ko sem bila pri Maši, sem ji rekla, da jo prav lepo pozdravlja ena teta iz interneta in ji pošilja ta poljubček, in ko sem ji dala poljubček, se je tako prešerno nasmejala, potem pa je začela s svojo mimiko obraza, kot bi mi hotela reči, naj te pozdravim nazaj- user posted image user posted image user posted image , res je bilo prisrčno, so pristopile sestre, ko so videle, da se smejim, seveda se je Maša še kar smejala naprej. Sestre pa tisti njihov   iiiiiiiiiiiiiiiiiiii- glejte kako se smejiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bi bilo za posnet.....
Drugače pa je kar vredu , kisika ima 27%-30%, trebušček je kar naenkrat malo boljši, a vseeno se ta teden selimo na klrurgijo, mogoče pa le ne bo potrebna kakšna operacijauser posted image user posted image user posted image user posted image .

24.teden

clock-img

19.01.2009, 10:31

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Iiii, pa imam spet solzne oči. user posted image

Si kar predstavljam tole malo sončico, kako se smeji in vam vsem sporoča, da bo še vse dobro. Ti jo kar lubčkaj, če bo kaj pomagalo, ji vsak dan takole pošljem en koš poljubčkov, v zameno za koš nasmeškov za mamico in atija. user posted image

clock-img

19.01.2009, 11:27

clock-img

24.teden

pencil-img

101

Evo, končno mi je ratalo tri slike gor spravituser posted image user posted image

To je Maša
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=124973

Zenkrat samo tri, jih bom pa kmalu mal več- ko bo več časauser posted image

24.teden

clock-img

19.01.2009, 12:42

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

24.teden, ni Mašinih slikic. user posted image

Poskusi jo prilepit preko www.shrani.si ali www.slikomat.si

< Sporočilo je popravil Noseckica -- 19.1.2009 12:43:12 >

clock-img

19.01.2009, 22:42

clock-img

24.teden

pencil-img

101

< Sporočilo je popravil 24.teden -- 19.1.2009 22:45:56 >

24.teden

clock-img

19.01.2009, 22:50

clock-img

24.teden

pencil-img

101

user posted image

Evo, končno mi je uspelo...

24.teden

clock-img

20.01.2009, 07:13

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

OOOOoooo je pa že kr orng babnica. No res srčno upam,da boste se kmalu cartali doma. Poljubček tudi od mene in od Ule za malo Mašouser posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

20.01.2009, 09:10

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Oooo, Maša je prava damica user posted image  Kakšna lepotička user posted image

Vesela sem vsake novičke, mislim na vas in vam pošiljam same tople misli ter user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 10:19

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

Maša je prava lepotičkauser posted image zelo dobro se drži, bravo mala borka.

clock-img

20.01.2009, 10:22

clock-img

sončki

pencil-img

168

lepotička mala le tako naprej user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji Sončki

clock-img

20.01.2009, 11:05

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Oj cukerček mali...sladka je...prava lepotička....user posted image

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

20.01.2009, 11:49

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Iiiii, kakšna lepa pupika...user posted image user posted image user posted image

Vse dobro še naprej!

clock-img

20.01.2009, 20:58

clock-img

seny

pencil-img

632

Kak cortek je vaša Maša.
Za Mašo in mamico user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 22:04

clock-img

ella79

pencil-img

4871

user posted image user posted image user posted image Maša je res prava lepotička in ob enem prava borka user posted image user posted image user posted image sem vesela vsake vaše dobre novice

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

clock-img

21.01.2009, 09:42

clock-img

beyba

pencil-img

2002

že nekaj časa spremljam in berem o maši in nnjenem razvoju. Želim vama vse naj naj držim pest da bo čimprej doma v toplem objemu mami in očija. PA tolk je cortkana mala pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prava borka kot njena mami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

clock-img

21.01.2009, 16:24

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

OOO, kako je luškana! Človek sploh ne bi pomislil, kaj vse je že prestala, tako fejst "baba" je videt! Maša in njeni starši, držite se še naprej tako dobro! user posted image

clock-img

22.01.2009, 20:16

clock-img

24.teden

pencil-img

101

Vsem skupaj en lep pozdrav, se nisem oglasila  nekaj dni, ker sem pač čakala, kaj bo z Mašo in njenim trebuščkom... Pa imam dobro novico, zaenkrat še NE gre na kirurgijo, ker se je njen trebušček kar nekako popravil...so mi rekli, da bomo še malo počakali in videli, kaj bo.user posted image user posted image user posted image user posted image , sem kar skakala od veselja...
Drugače, je pa fuuul pridna in vsak dan se pestujeva pa se kar smeji...upam, da bo še naprej tako in da bo trebuščel ostal tak, kot je...Pa ne bom se preveč hvalila, ker se lahko kaj hitro vse spremeni- vsaj po izkušnjah sodeč...No zaenkrat smo super.

24.teden

clock-img

22.01.2009, 20:21

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: 24.teden
Pa imam dobro novico, zaenkrat še NE gre na kirurgijo, ker se je njen trebušček kar nekako popravil...so mi rekli, da bomo še malo počakali in videli, kaj bo.user posted image user posted image user posted image user posted image , sem kar skakala od veselja...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bravo, Maša! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem