cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: rojeni v 24. tednu

clock-img

03.04.2009, 21:37

clock-img

gosenica80

pencil-img

88

a tako malo nedonošenčko dajate v sedeči položaj??????a so vas naučili pravilnega handlinga??? kera pa je vaša fizioterapevtka?

sorry ampak ta sedeč položaj me je zmotil...

clock-img

03.04.2009, 21:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gosenica80

a tako malo nedonošenčko dajate v sedeči položaj??????a so vas naučili pravilnega handlinga??? kera pa je vaša fizioterapevtka?

Mislim, da je tole čist neumesno no.user posted image user posted image user posted image Pa valda, da so jo učili vse to, brez skrbi, brez tega ne gre nobena iz bolnice domov.

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Mašo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2009, 22:19

clock-img

24.teden

pencil-img

101

LP, odgovor gosenici80, brez skrbi, znam handling, Maša podira kupčka včasih tudi v sedečem položaju, to ni nič takega, saj ne sedi niti minute...ima pa najboljšo neurofizioterapevtko v KC, (in na sliki jo drži ona)user posted image user posted image user posted image user posted image ,njeni rezultati, so otroci, naj vas ne skrbi. Maša ima telovadbo in zaradi kanile, ki jo ima bi glavico držala nazaj, v tem položaju pa jo drži ravno in na sredini. Brez handlinga Maše ne dovolim prijemati nikomur- niti v sanjah.
Učim se tudi vaj, ki jih delata s terapevtko, tako, da bomo doma enako nadaljevali.

24.teden
Pikica, ki se je rodila 110 dni prezgodaj

clock-img

04.04.2009, 08:12

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

IZVIRNO SPOROČILO: gosenica80

Dej,dej gosenicauser posted image . Pa sej Maša je že velika punca. Pa kaj misliš,da bo cel življenje preležala?
Ja Anika superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela za vaju. Zdej pa bomo počasi odštevali dneve,ko gresta domov. No in ko bodo ti internet priklopili,pa pridno pošiljaj slikice. Tudi Maše v sedečem položajuuser posted image .

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

04.04.2009, 10:38

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Bravo, super sta no...Maša je taka lepotička....potem pa ti priporočam, ko boš doma, da si začneš čimprej urejat za Sočo....prijteljičin sinček je tako napredoval, da ko sem ga zadnjič videla, nisem morala verjet svojim očem....bil je sprejet z respiratorjem, sedaj diha že sam brez kisika....user posted image

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

04.04.2009, 20:59

clock-img

gosenica80

pencil-img

88

24 tedn nisem mislila nič slabega da ne boš mislila....
kako je pa ime vaši fizioterapevtki..tut mi smo imeli iz kliničnega fizioterapevtko pa em zanima če je ista...

pa lepo se cartajte

clock-img

04.04.2009, 21:47

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: 24.teden

user posted image

user posted image

Kakšna krasna punčka!user posted image

clock-img

05.04.2009, 08:06

clock-img

24.teden

pencil-img

101

Gosenica80, saj vem, da nisi mislila nič slabega, tu smo zato, da povemo kar mislimo in vprašamo, kar nas zanima, a ne?user posted image .
biba 78-Bi pa rada vedela kaj več o Soči, mi lahko napišete kako in kaj?

24.teden
Pikica, ki se je rodila 110 dni prezgodaj

clock-img

05.04.2009, 20:43

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

24.teden Masa je prava lepoticka se posebej na  prvi slikici, drzim pesti da bosta kamlu zunaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2009, 12:49

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Za Sočo je pa tako:

ko bosta doma, si boš morala izbraz pediatra....ta te bo kasneje napotil na nevrofizioterapije....tam ti bo zdravnica pregledala Mašo, napisala zdravniško poročilo in napotnico za Sočo, na kar boš ti vse skupaj lepo poslala v Sočo...potem ti bodo iz Soče poslali pisno vabilo na pregled, kjer ti bodo Mašo pregledali, sestavili program zanjo in te datumsko naročili na sprejem. Priporočam ti, da takoj ko bosta doma, to začnš urejat, kajti čakalne dobe so zelo dolge.

Je pa še ena stvar, za katero mislim, da je dobro da veš...pripada ti voziček za Mašo...Ta voziček je ortopedski, na njem imaš možnost pritrdit respirator, aspirator in je vsekakor dober za Mašino držo. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v Sočo, se dogovorila, da bi prišli premerit Mašo že v bolnišnico, ter da čimprej naročite potem voziček in bi ga že mogoče ob odhodu domov imele.

Pri tem moraš bit pazljiva, kajti v tem primeru se ta voziček šteje kot nadstandardni in ga je trepa doplačat. Zato se prej pozanimaj, kako in kaj, da te nebi slučajno preveč šokirali, ko te bodo klicali iz zavarovalnice, da moraš doplačat 600eur...user posted image  Namreč to je doletelo ravno mojo kolegico...

V Soči pa se obrni na dr. Damjanovo..enkratna ženska...

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala....

pa srečno

clock-img

08.04.2009, 11:46

clock-img

dolči

pencil-img

146

BRAVO ZA MAMICO IN MALO MAŠO. Se vaju spomnim. En teden smo bile v februarju skupaj v sobi št. 1.
Danes pa sem tvojo zgodbo našla na tem forumu.
Držim pesti za vaju še naprej in vama želim vse lepo.

clock-img

16.04.2009, 20:18

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Maša je taka mala srčica! user posted image Upam, da boste kmalu doma in da se nadaljne stvari čim bolje odvijajo.

clock-img

19.04.2009, 23:52

clock-img

sali

pencil-img

66

Upam da sta že "na poti domov". 

clock-img

29.04.2009, 15:37

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

clock-img

29.04.2009, 15:39

clock-img

orka

pencil-img

912

user posted image  Maša in mami user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

29.04.2009, 15:55

clock-img

Gina

pencil-img

12402

user posted image Še tukaj čestitke!user posted image

Supeeeer!user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2009, 21:34

clock-img

emica2008

pencil-img

674

ČESTITKE TUDI OD MALE EME, KI JE BILA NA EINT NEKAJ DNI Z MAŠO SKUPAJ V SOBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2009, 19:10

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

JJJJeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,končno. Zdej se pa naj vsi pocartajo,po dolgem in počez.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

30.04.2009, 21:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.04.2009, 21:30

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Super! user posted image
Končno ste skupaj - cela družinica doma, v toplem domu. user posted image
Uživajte s svojo princesko.

clock-img

30.04.2009, 22:26

clock-img

Anonimen

UU, končno doma.user posted image Bravo Maša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2009, 19:36

clock-img

Svet

pencil-img

326

Bravo mami, bravo Maša!

clock-img

03.05.2009, 11:03

clock-img

biba 78

pencil-img

434

user posted image user posted image user posted image user posted image ......sem vesela za vas!!!!!!

clock-img

10.05.2009, 21:25

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

jeeeeeeeee kok sem vesela za vas!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem