cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Imam probleme s kolegico...

clock-img

21.12.2008, 22:01

clock-img

Anonimen

mič, rija in eya lep dan tudi vam in minutko cajta da ste prebrale in se oglasile na mojo temo. user posted image

Ni za kaj, pa se kdaj :).
Da ti v novem letu problemov ne bi zmanjkalo.

clock-img

22.12.2008, 09:20

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

mič, rija in eya lep dan tudi vam in minutko cajta da ste prebrale in se oglasile na mojo temo. user posted image

Ni za kaj, pa se kdaj :).
Da ti v novem letu problemov ne bi zmanjkalo.

mič nič bat jih je dosti, ampak o njih ne bom razlagala na javno, ker bi bilo še večje zgražanje in obsojanje user posted image No drugač pa, da nadaljujem zgodbo, punci se je še bolj skeglal in mi grozi user posted image ja no zame je zgodba končana tako z njenim možem kot z njo, mam že sama s sabo dost opravt, kaj se bom še z njima obremenjevala.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

22.12.2008, 21:11

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ko sem jaz pred časom dobila en meil enega moškega, z njegovo partnerico sva si samo dopisovali po mailu, našli sva se preko enega foruma in pač postali sorodni duši, se tudi enkrat videli in ko mi je ta partner vse razložil od A do Ž, kako je med njima, sem bila modro tiho in o tem z njo sploh nisem razpravljala niti ji povedala, enostavno sem prekinila stike in si nisem več dopisovala, ker sem pač začutila, da če bolj se bom zapeltala, slabše bo. Mogoče tudi za njuno zvezo. Skratka, ona mi je govorila drugače, on drugače.

Hočem povedati to, da je bolje v nič se vtikati in spraševati, čeprav verjamem, da nisi mislila nič slabega, saj ste bili konec koncev prijatelji.

Vseeno pa se mi zdi, da je ona malo preveč burno odreagirala, ker ne vem, zakaj bi se ti mogla samo ona zaupat, on pa, kot da nima te pravice.

clock-img

23.12.2008, 08:37

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: srki

...ker ne vem, zakaj bi se ti mogla samo ona zaupat, on pa, kot da nima te pravice.

No tak občutek sem tudi jaz dobila. No itak je pa tole zdej zaključeno čeprav ona še kr dreza in dreza user posted image pa bol kot ji govorim naj me pusti pri miru, tako kot jo jaz, bolj ona natepava. Mah kaj sem si nakopala na glavo.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

28.12.2008, 13:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

Očitno si si nakopala user posted image .

clock-img

28.12.2008, 13:48

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ne vem...na tvojem mestu bi se že v štartu raje pogovarjala o otrocih, pa vremenu in snegu?...to kar je kdo komu kej reku in poudarjat strani medalje...no to se te ne tiče in je včasih modro molčat...kot tudi ne bi tega javno objavljala na forumu...to so privat stvari in jih bosta v prvi vrsti razčistla sama, če že...noben tretji, pa čeprav ste bli nekoč dosti skupaj...forum pa v končni fazi tudi ni noben razsodnik...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem