cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poročni prstani

clock-img

09.01.2009, 22:16

clock-img

tweed

pencil-img

577

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Mi2 imava kombinacijo belega in rumenega zlata z diamantom na sredini dala pa sva če se dobro spomnim okrog 400€.

Midva sva v Velenju, zlatarna Kranjc točno pred 5 leti dala za dva prstana (kombinacija belega in rumenega zlata, žena ima pa še kamen), ki ju je imel podobna tudi razstavljena, torej njegova lastna kreacija, 28.000 SIT (116,84€), sta pa bolj ozke sorte in ne motita pri nobenem opravilu (ga še nisem snel)...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

clock-img

14.01.2009, 15:19

clock-img

taši84

pencil-img

319

midva sva dala točno 200€. v trbovljah pr mešičku

**Septembra bomo trije....**

clock-img

14.01.2009, 15:23

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

midva nimava glih poročnih... ampak sva si vsak izbrala takega, ki jih nosiva... torej moj je bil malo pod 200€, njegov pa dobri 100€.. torej sva skupno dala cca 300€ user posted image

clock-img

14.01.2009, 16:38

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

user posted image

Midva sva si dala delat te...oba enaka in tudi k zlatarju in naju prideta 400€, s tem, da sva dala eno zlato notri, ki nam ne rabiuser posted image

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

clock-img

16.01.2009, 20:33

clock-img

zoga08

pencil-img

309

No najprej en pozdravček, sem bila nevestica 08.user posted image čestitam vem nevesticam.
Tudi za naju so bili prstani iziv, jaz jih ne nosim moj pa tudi neuser posted image . Ampak ko sva si zamislila nek model sva šla do zlatarjev. Veliko jih ni hotelo delati po sliki, zaradi rizika kako izpade na roki. No nazadnje sva našla zlatarja, ki nama je bil pripravljen narest modele. No potem pa nama je pokazal še svoje modele in nama razložil kako morajo biti narejeni prstani, da se udobno nosijo celo življenje. 

No kar se tiče cene. Vsak si postavi svojo mejo do kamor bo šel. Ampak tudi tu je ena zlatarjeva misel poleg slik je prstan edina stvar, ki jo imaš poleg moža po še porokiuser posted image . Samo vprašanjeuser posted image dekleta za obleko oz. isposojo obleke daste do 400 evr, pa jo je potrebno vrniti. Za prstane je pa 400 evr čisto preveč ?????? 

No najini prstani so prišli 900 evr. Moj ima 12 briljantkov in so iz belega zlata iz Zlatarskega atelje Mengeš še slikice, ker jih ne moram prilepit dam link: http://www.zlatarski-atelje.com/   (tisti, ko ima ženski briljantke v polkrogu). Skoraj po enem letu sva z mojim zelo zadovoljna z njimi.user posted image Imata jih pa moj brat in svakinja tudi, ker pravita, da nista našla lepših.user posted image  

Se opravičujem, ker sem bila dolga samo povedala sem mnenje. Želim vam da najdete svoje sanjske prstane, kar ob vsej ponudbi sploh ni lahko.

pozdračka od Zoge

... Ljubezen nikoli ne mine ...

clock-img

31.01.2009, 21:02

clock-img

loncica

pencil-img

797

Midva imava pa http://porocni-prstani.com/index.php?id=artikel&cat=4&pro=77&st=11

Zdaj jih imava leto in pol in sva ful zadovoljna. Izbrala sem jih jaz, cene nisem vedela, ker sem jih izbrala iz pladnja. Pač sva se sprijaznila s ceno, ampak mi ni žal. Zudi z zlatarko sem bila super zadovoljna.

clock-img

01.02.2009, 17:09

clock-img

tosja

pencil-img

3706

750 evrov, belo zlato,moj ima 3 briljante 

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

01.02.2009, 19:08

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Mdva sva jih glihkar naročila pri ZC, rdeče zlato, moj ima majhen diamant.
Cena 840€.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

20.07.2009, 13:12

clock-img

magdalena1

pencil-img

1

Ojla!
Sem naletela na tale pogovor, pa bi tistim, ki jih to zanima, priporočila v vpogled tole spletno stran
http://www.goldcraft.si/

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem