Moj bo kaj svoji rekel le takrat, ko bo tudi njega motilo,
Ja, no, to je pa logično, ne? Ampak če gre nekaj preko meja, potem mora zmotit tudi njega... To je razlika med odraslim moškim in maminim sinčkom - prve namreč moti pretirano vtikanje, drugim je pa všeč,d a mamica za vse poskrbi, ker ona itak najboljše poskrbi...
je pa res, da lahko gre njemu nekaj manj na jetra kot tebi in jasno ne bo iz tega potem delal takega cirkusa. Meni je to vse ok, dokler se dogovoriva in strinjava v tistih osnovnih stvareh - za malenkosti mi je pa vseeno, dokler jih ni ogromno in so pokazatelj zgrešenega odnosa, torej da je zadeva v osnovi mimo...
Moj lubi se recimo zdaj bolj distancira in hoče večkrat zatežit svoji mami kot jaz. Je pa tudi malo trajalo, da ej videl, da stvari ne potekajo tako, kot smo se zmenili... Ampak po tisti aha izkušnji, je pa super.
za pecivo ipd. bi ji jaz pustila veselje, verjetno bi ji tudi brez problemov povedala, kaj bom oblekla ipd... To je pač tudi zanjo velik dan. ne bi pa pustila, da se vtika v naju, da ona fura najino gospodinjstvo in da ona vzgaja najinega otroka namesto naju, tu se pa pri meni konča. kje imaš ti meje, pa se morata vidva zmenit... Glavno je,d a se lubi s tabo strinja...