cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: polne dojke ne grejo črpat - pomoč

clock-img

27.12.2008, 20:17

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Caligula jaz sem se zdaj že mao natrenirala ali pa imam več mleka, ne vem. Si pa trenutno iz ene dojke načrpam od 40 do 60 ml.
Me pa zanima ali si moram vsakič izčrpati obe dojki ali samo eno?? Nimam pojma ali delam pravilno in sem že čisto brez ritma. Včasih si samo eno po dojenju, včasih obe...



Če hočeš povečati količino mleka, ki ga tvoje dojke proizvajajo, vedno črpaj iz obeh dojk, ker jima tako pokažeš, da potrebuješ več mleka. Jaz sem si vedno črpala iz obeh dojk, iz leve podnevi običajno dobim cca. 100 ml, iz desne pa malo manj, okrog 60 do 80 ml, zjutraj (zdaj, ko celo noč prespim, in med zadnjim večernim in prvim jutranjim črpanjem mine kakšnih 9 ur) pa iz obeh skupaj tudi 250 ml, seveda tudi takrat več prispeva leva dojka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem