cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kake privilegije ima trije3?

clock-img

07.12.2008, 22:26

clock-img

buček

pencil-img

143

mah ja ...sve se vrača ,sve se plača... meni to ne vzame volje da pomagam, me pa jezi da pride pomoč v napačne roke....

clock-img

08.12.2008, 17:00

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

nemorem verjet ,kaj ima od tega ,da druge nategujeuser posted image

clock-img

09.12.2008, 12:27

clock-img

Grahec

pencil-img

528

Tudi jaz sem mislila, da je sploh na RR forum dobrodelnost, forum ene prijetne družbice žensk, ki ponudijo pomoč, ko jo lahko oziroma jo sprejmejo, kadar jo potrebujejo..., saj ne pozabimo, v veliki večini tako tudi je! Kot povsod pa se najde tisti 1 procent ali pa še manj, ko pa izkorišča in meče slabo luč na vse skupaj!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

clock-img

09.12.2008, 15:40

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Pozdravljene,

tema je umaknjena, da preverimo zadevo in uporabnico obvestimo o možni blokadi na forumu.  
Podoben primer je že bil prav na forumu dobrodelnost, ko je ena izmed uporabnic prosila za stvari, nato pa jih drugje prodajala.

Hvala za vaše razumevanje.

clock-img

09.12.2008, 16:30

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

Pozdravljene,

tema je umaknjena, da preverimo zadevo in uporabnico obvestimo o možni blokadi na forumu.  
Podoben primer je že bil prav na forumu dobrodelnost, ko je ena izmed uporabnic prosila za stvari, nato pa jih drugje prodajala.

ajauser posted image

clock-img

09.12.2008, 18:04

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

Pozdravljene,

Kr ukrepajte user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

09.12.2008, 18:10

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Pozdravljene,

No, potem pa v redu. Če rabite še kake dodatne informacije, pa javite - jaz vem še verjetno največ o vsem skupaj.

clock-img

09.12.2008, 18:16

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Blokada naj bo,ampak njene podatke pa pustite,saj drugače se bo še nekdo nategnil.
Pa če nima statičnega IP-ja ,je ne boste mogli blokirat.Se bo lahko na novo prijavila pod drugim nickom

clock-img

17.12.2008, 23:56

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

No pa še tukaj (sem isto napisala na MON):

Za vse, ki pošteno kupujemo ali podarjamo, kaj bi lahko tiste  uporabnice, ki poznate identito goljufivke, napisale vsaj prve začetnice imena in priimka (tako da če ne prej pri nakazilu na TRR poštekamo, da gre za to osebo, saj se izpiše ime in priimek lastnika TRR-ja tako na banki kot s klikom).

Lahko mi pošljete tudi na ZS, če se ne želite izpostavljati, tiste, ki veste kdo to je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem