cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spolna zloraba-razmišljanje

clock-img

04.04.2005, 16:03

clock-img

india

pencil-img

5342

Mihelca, pri triletnem otroku res ne moreš govorit o laganju, jaz sem dejansko mislila na otroke v puberteti! Sem pa pri vsej debati že velikokrat pomislial nate in tvoja sončka!:rozica::miska::miska:

clock-img

06.04.2005, 18:39

clock-img

Zea

pencil-img

327

grozno mihelca! ko berem tvojo zgodbo ne morem verjeti, da bi kdo še dvomil v pričanje tako majhnega otroka! upam, da se bo vse izteklo v korist tvojih sončkov!!!! srečno!

clock-img

06.04.2005, 23:15

clock-img

mihelca

pencil-img

181

Hvala Zea! Upam tudi jaz,da bodo ti ljudje enkrat kaznovani za svoja dejanja. Sama sem vedno govorila, da bi takšnega človeka lahko ubila,ki bi se spravil na mojega otroka.:grrr::grrr::grrr: In ravno njej se je to zgodilo. Vendar me držita pokonci dve stvari. In to je, da se zavedam,da me oba otroka potrebujeta, druga stvar pa je, da hčerkica vidi v meni njenega zaščitnika,ker ve, da ji verjamem in da ji bom pomagala,kolikor bo v moji moči. Lp

clock-img

07.04.2005, 08:38

clock-img

bonika

pencil-img

142

Saj ne vem kaj naj napišem, take zgodbe,kot je tvoja, mihelca, me vedno zelo pretresejo. Želim ti veliko sreče,pa da dosežeš, da človeka, ki je to storil tvoji hčerki kaznujejo. Tvoja sončka pa imata srečo, da imata tako čudovito mamo, kajti marsikje se mame tako bojijo partnerja, da se ne upajo postaviti niti za svoje otroke.
Srečno!

clock-img

07.04.2005, 23:17

clock-img

mihelca

pencil-img

181

Jaz se partnerja glede tega ne bojim. Za otroke naredim vse. (Če prav se še zdaj vščasih sama na sebe jezim in dajem krivico nase,da nisem prej tega opazila.)Saj otroci so naše bogastvo in naša kri. Otroci so tisti,katere mi vzgajamo in se od nas učijo,ter si jemljejo vzged po starših. Naši so celo življenje. Partner pa je lahko bilo kdo drug. Zato moramo paziti na svoje zlate sončke. Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem