cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

07.12.2008, 21:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.12.2008, 08:43

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

IZVIRNO SPOROČILO: moyca

ja, če bi šlo pri meni samo za en obrok, bi verjetno tudi dala AM. Jaz pa bom (upam!) dojila le ponoči in pozno popoldne, ostalo bi pa črpala...upam, da bo šlo...



Potem pa sploh ni problema. Zalogo si boš delala sproti, ampak mleko si boš morala črpati tudi na faksu, dati v kakšno torbo z ledom... Predvsem tudi zaradi tega, da boš ohranila zalogo mleka. Ker če bo razmik med podoji (črpanjem) daljši, bo posledično tudi mleka manj.

Tudi jaz sem hodila na faks, ko je bil starejši sin star 3 mesece. Večinoma sem si mleko črpala zjutraj, ko je prespal že večino noči in zjutraj ni mogel vsega popiti. Pa na faksu sem si tudi izčrpala (na WC-ju med odmori). Polno sva se dojila skoraj do 6 meseca.

Moram pa reči, da je bilo zelo naporno in da mi je na koncu tudi že začelo primanjkovati mleka.

tudi zdaj pri tretjem otroku si dosti črpam, ker imam obveznosti zvečer, parkrat na teden in takrat dobi en obrok na flaško. Črpam si le zjutraj, ker prespi ponoči kakšen obrok ali dva. Poje pa pri 3 mesecih ne več kot 100ml. Prej 80-90ml. Pa ni noben suhec. Pri dveh mesecih je imal 6140g (porodna teža 3680g). Zato ti svetujem, da daj zamrznit raje manjše količine mleka. mogoče po 50 ml, pa še po kakih 30 ml in boš potem lahko kombinirala, ko boš vedela koliko ti spije po flaški. user posted image


Srečno!


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem