cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ločevalna dieta

clock-img

11.12.2008, 20:30

clock-img

seny

pencil-img

632

Evo meneuser posted image .Shujšala za cel kilogramuser posted image user posted image user posted image .Juhu se prav, da bom imela čez deset tednov 10 kg manjuser posted image user posted image user posted image .Ma super je tole , da se mal spodbujamo , a ne Žaka ?Teb gre pa bolj kot menuser posted image user posted image .

clock-img

14.12.2008, 14:44

clock-img

seny

pencil-img

632

Nekak mi ne gre ta ločevalnauser posted image user posted image user posted image No ja , je kar težavna , prešaltala bom na - manj žri-user posted image .Ampak bom še vedno tu Žaka , tako , da se bova mal spodbujaleuser posted image user posted image Aha , še to , danes imam -2.5user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 22:52

clock-img

meryy

pencil-img

98

ojla punce

a me vzamete zdraven?
danes začela z ločevalno. mi je kar prekipelo rodila pred 9 m pa še vedno 8 kg preveč hlače tiščijo mah.... upam da se tokrat res uprem  dovolj mi je slabe volje. vam pauser posted image  za izgubljene kile le tako naprej!!

clock-img

22.12.2008, 18:41

clock-img

Žaka

pencil-img

291

No Seny jaz imam že - 5 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako pa gre tebi ?

clock-img

02.01.2009, 21:26

clock-img

seny

pencil-img

632

Evo  mene nazaj.Sem bila mal odsotna.Žaka do danes -5 , ampak sem se ta dva dni mal šlepala-sem bla lačna za znortuser posted image .Ma pa kaj čem , če so mi pa drugi skomine delaliuser posted image .Kako pa tvoji kilogramčki?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem