IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
Mišek, je zdaj toliko več ljubezni kot včasih? Ali je le izgovor da se borimo za nekaj kar ni vredno?
Ljubezni je verjetno enako kot jo je bilo. Morda jo vec zahtevamo - v skladu z drugacnim druzbenim okoljem in vrednotami.
Lej moje mnenje je, da je delo psihiatra to, da govori, svetuje in PAMETUJE meni za MOJE probleme. Za to ga plačam in je v tem dober kot sem jaz dobra v administraciji.
Postaja ocitno, da sodis preko stereotipov in predsodkov.
Ampak, ko pridem domov, je vse enako kot prej.Ker če sem tak človek postala me noben ne more spremeniti v parih urah.
Psioterapevtu (prosim delaj razliko med psihologoim, psihoterapevtom in psihijatrom) gre tisti, ki se zaveda, da mu nekdo lahko pomaga, ki si zeli, da mu nekdo lahko pomaga in ki je pripravljen delati na sebi. Ce nisi pripravljen delati na sebi, ti nihce ne more pomagati in bilo bi kvecjemu nesramno, da zapravljas tuji cas.
Dlje ko traja pa je tudi dražje. Pa še neki vsem: NIMAM DENARJA ZA METANJE. Tu so ženske ki oproščajo prevare, ki krivijo same sebe, njun odnos, se kritizirajo,... in na koncu gredo k psihiatru da jim reši zakon. On če je šel enkrat bo šel spet. Pa noben psihiatr ga en bo prepričal, da sem jaz najboljša. Na koncu pa pride ločitev.
Znova delas napako. Ne gredo k psihoterapevtu, da im resi tezave. Gredo po nasvet kako resiti tezave in kako se resiti iz situacije iz katere ne znajo naprej.
RAJE SE POSVETITE SVOJIM MOŠKIM KOT DA RAZMIŠLJATE O PSIHIATRIH IN TUJIH POMOČEH. POMAGAJTE SI SAMI, SAJ NISTE OTROCI
Kdo je otrok v tej temi je zelo zelo diskutabilna zadeva. Kricanje pa nepotrebno.