cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Vsa pohvala moji hčerki

clock-img

28.11.2008, 20:46

clock-img

Anonimen

Pomembno mi je, da jo naučim osnov zdrave prehrane, da se vsaj kolikor toliko zdravo prehranjuje.

Sva pa oba z možem pridno sodelovala z njo in se tudi midva odrekla vsemu temu, kar se je odrekla ona. Ne moreš otroku nekaj težit, midva bi se pa basala.

Bravo za tako druzinico :) user posted image .

clock-img

28.11.2008, 20:51

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Bravo, karinka. Tole, kar sta z možem storila zdaj, je možno da življenjskega pomena za vajino hčerko. Kapo dol pred takimi starši.

Se popolnoma strinjam. Bravo najprej starši in seveda punčka. Brez takih staršev, pupi ne bi uspelo. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

28.11.2008, 23:13

clock-img

bodoča

pencil-img

908

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Bravo, karinka. Tole, kar sta z možem storila zdaj, je možno da življenjskega pomena za vajino hčerko. Kapo dol pred takimi starši.

se strinjam in čestitam celi družinici, le uživajte v zdravi prehrani še naprej. user posted image

mojeustvarjanje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem