cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: novoletna darila

clock-img

24.11.2008, 19:06

clock-img

arianna33

pencil-img

28

IZVIRNO SPOROČILO: Ancy

Jz mu bom pa verjetno kupila album životinjskega carstva, ker ma ful rad čokoladice in nimava več kam teh nalepk devat, pa je prav da se jih mal vkup spravi user posted image

Ancy, kje se pa dobi tale album? Se spomnim, da si leta nazaj poln album poslal na sedez KRAS-a in po posti prejel paket sladkarij. Danes tega najbrz ni vec, kajne? Nismo vec v Yugi.

clock-img

24.11.2008, 19:33

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Arianna33: O, še je še!user posted image  Imajo ga skoraj v vsaki trgovini, ponavadi tam, kjer so časopisi. Drugače pa vprašaj trgovko. Take zelene barve je. Še vedno se potem pošlje en list iz albuma in dobiš paket Kraš izdelkov.
Tud mene je prijela take vrste "jugo nostalgija".user posted image

clock-img

24.11.2008, 19:37

clock-img

Anonimen

Vedno dobi vsaj 1 knjigo od mene, ker jih ima rad, si jih je želel že kot otrok, pa jih nikoli ni dobil, zato zdaj to jaz probam nadoknadit za vsa leta nazaj. Letos dobi "Gardening with kids", ker se je pač ponudila prilika, da bo lahko malo sodeloval pri enem vrtu svojih staršev in je čist not padu. Rada bi mu sešila milijon boxarc, ker so mu všeč samo en kroj, ki pa se nikjer ne dobi in mu jih moram pač sešit . Grelne vrečke za v žepe, da ga ne bo zeblo na terenu. Boršo za na basket. Nahrbtnik, da bo mel dva, če enega umaže, pa se mu ga ne da spucat . Rada bi mu sešila en flis, da ga bo lahko nosil pod drugega, da ga ne bo zeblo na terenu. D-čokoladna torta - to je tista, ki jo ima najrajši - to dobi vsako novo leto

Ronja, ti pa si pridna user posted image .
Ma kako za vraga ti vse to znese (poleg tega, kako na dolgo in lepo vse opises tukaj user posted image )?

clock-img

24.11.2008, 20:01

clock-img

kamilija

pencil-img

467

ejjjjjjj s kakšno barvo pa? poj se ne bo smelo prati?

clock-img

24.11.2008, 20:35

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Ne, prav z bavami za tekstil. Te se nikoli ne sperejo. Dobijo pa se v Prometeju in ostalih prodajalnah z umetniškim materialom, oziroma materialom za ustvarjanje.

clock-img

24.11.2008, 23:34

clock-img

smrka

pencil-img

3582

nicesar nebo dobu. Dobi dost tekom leta.

clock-img

25.11.2008, 01:12

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Arianna33: O, še je še!user posted image  Imajo ga skoraj v vsaki trgovini, ponavadi tam, kjer so časopisi. Drugače pa vprašaj trgovko. Take zelene barve je. Še vedno se potem pošlje en list iz albuma in dobiš paket Kraš izdelkov.

Ja, ja, kar mislita si... ko je Kraš letos za čokoladice Životinjsko carstvo spremenil zunanjostt ovitka in obliko nalepk, je istočasno spremenil tudi album... stari, zeleni, ne velja več, četudi ga še kje najdete... novega so pa, vsaj v LJ, takoj razprodali in v nobeni trafiki ne vedo, kdaj ga bodo spet dobili, če sploh... menda jih dobavitelj ne dostavlja... tako, da se je treba verjetno obrniti kar direktno na Kraš.

Če mi pa poveste, kje v LJ ziher imajo album, pa takoj letim tja.

clock-img

25.11.2008, 12:53

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ronja, ti pa si pridna .
Ma kako za vraga ti vse to znese (poleg tega, kako na dolgo in lepo vse opises tukaj )?

hehe, mič, jaz ful malo spimuser posted image , pomaga, vsak dan dobiš par urc... Pa nasvete fehtam za gospodinjenje ob malčiciuser posted image Upam,da tale ostane not do jan., da mu bom res lahko vse to naredila. Trenutno šivam vrečke za gospodinjske vrečke - da ti ni treba brskat za pravilno velikostjo, ker bojo tudi velikosti gor napisane (izvezene, da se bo dalo prat)...

glede barv za tekstil pa - so različno dobre in slejkoprej se vse sperejo, ampak par let pa res ostanejo lepo gor, sploh če so še nove, ko jih uporabiš.

clock-img

25.11.2008, 13:16

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Verjetno si bova privoščila nekaj uric tople kopeli v dvoje z šampanjcem v termah. Mislim, da nama bo obema koristilo malo sprostitve.
Ni pa še ziheruser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

25.11.2008, 17:36

clock-img

karamela

pencil-img

645

Mi smo včeraj kupili album novi v btc citiy v trafiki pri trgovini Spar. So ga imeli.

clock-img

25.11.2008, 19:52

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Kakšen pa je novi album za nalepke? Ker mi smo ga kupili prejšnji teden v Intersparu, pa je tudi zelen, zdaj pa ne vem, a imamo ta pravega?user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

25.11.2008, 21:12

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Jst bom letos neinovativna - dobu bo gate. Teh, ki jih ma sem se že naveličala user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

25.11.2008, 22:26

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

V Sarajevo ga bom peljala, saj se spravljava že nekaj let. Upam le, da ni že vse zasedeno user posted image . Nisem mu pa nič povedala. Večer pred odhodom mu bom rekla, naj spoka user posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

26.11.2008, 09:36

clock-img

kamilija

pencil-img

467

A pa gre barva potem z rokic dol brez problema?

clock-img

26.11.2008, 12:26

clock-img

ronja

pencil-img

15289

kamilija, barva se lepo spere, ja, samo moraš takoj sprat, sicer boš pa rabila ščetkico za nohte pucatuser posted image

clock-img

26.11.2008, 20:47

clock-img

kamilija

pencil-img

467

hehe hvala. Bom probala:)

clock-img

30.11.2008, 18:43

clock-img

loredana

pencil-img

204

Eno noč bova preživela v igluju, v eskimski vasi na Krvavcu. Jaz že komaj čakam.

clock-img

30.11.2008, 19:24

clock-img

atanja

pencil-img

1214

IZVIRNO SPOROČILO: loredana

Eno noč bova preživela v igluju, v eskimski vasi na Krvavcu. Jaz že komaj čakam.

Hudo kako pa to zgleda?

clock-img

30.11.2008, 19:28

clock-img

loredana

pencil-img

204

Še nisem bila,ampak po fotkah sodeč je nekaj posebnega. Evo link:http://www.eskimska-vas.si/sl/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem