cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kako vam je ratalo....

clock-img

18.11.2008, 10:55

clock-img

Anonimen

Moja motivacija so bile kavbojke, ki sem jih spet želela obleči user posted image

clock-img

19.11.2008, 08:33

clock-img

aiwich

pencil-img

161

jz sem se pa enkrat na eni sliki vidla k je prjatlca slikala ko smo bli skupaj zunaj. omg!!! men se sploh ni zdel da sem taka. no in takrat jih je šlo 10 dol in to zdej že kr lep čas vzdržujem. čakam, da mi spet klik naredi in jih še vsaj 5 dol spravim.

svetujem ti da si kašno fajn knjigco sposodiš v knjigarni, o hujšanju ali za samozavest... pa jo zvečer bereš... boš vidla, da tud pomislila ne boš na sendvič user posted image  držim pesti

clock-img

03.02.2009, 08:07

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Potolaži se da ne rabiš nardit velik. Recimo odpovej se sladkarijam ali čemu iz tvojega jedilnika kar veš da je redilno, trajno odpovej. Pa več migaj kot sedaj. Res gre zelo počasi, ampak kilce vztrajno padajo. In se ne vrnejo. Preverjeno.

Pomembno je, da je sprememba mala in trajna.
Dieta naj bi bila način življenja, ne 10 min, če malo karikiram.

Te hitre diete ne morejo bit zdrave. Če se redimo 1 leto, vsaj tolko rabimo da shujšamo user posted image  Malo si preberi o boleznih debelih ljudi, pa par slikc poglej, pa boš kaj kmalu dobila začetno voljo... Pa izračunaj si kolko te stane nova garderoba user posted image  Mene je to kar hitro prepričalo.

_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

03.02.2009, 08:13

clock-img

UT_2008

pencil-img

92

Zdaj sem pa debela. Ko sem shujšala pred časom, pa sem si rekla pač, lepa bom za na morje in ne privočim ljudem, da me vidijo tako kotlani. Sploh,ker bom vsem dokazala da zmorem.
No, malce kasneje sem razmislila in ugotovila, da moram shjšati predvsem zase. Manj sem jedla, mal telovadila. Vse sem jedla, da ne bo pomote. Le pol manj. In tako v 3 mesecih zgubila 12 kg.

_____________________________

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

clock-img

03.02.2009, 08:49

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

no tudi jaz se prejšnjih deset let nikakor nisem videla kot debeluško.....vedno sem imela v mislih eno sexy ženskico, ampak žal ni bilo tako.

lani na razprodajah sem šla kupovat bundo - ni bilo nobene, ki bi mi bila prav, pa sem si iz jeze rekla, da bom si pač potem neke bluzice kupila (bluzice so zgledale kot velike vrečeuser posted image )...
ko sem se v kabini slekla in videla v ogledalih kako se mi je modrc zaril v moj špeh na hrbtu, kakšne roke imam....vrat ....o moj bog, da o riti in celulitu sploh ne govorim.

takrat sem rekla, zadosti mi je vsega tega sranja. zdaj hušam z zdravo prehrano ala monignac in mi uspeva, nisem še na cilju, ampak vem pa, da ga bom dosegla!

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

03.02.2009, 12:24

clock-img

UT_2008

pencil-img

92

Čestitam pa uspešno hujšanje še naprej. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem