cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Moški in njegov avto

clock-img

18.11.2008, 15:11

clock-img

ronja

pencil-img

15289

in, če boš pridna, ga boš smela celo odklenit na daljavo seveda

Na srečo mata daljinsko odklepanjeuser posted image

A če bi vaš avto nekdo poškodoval neb pizdle

Če verjameš ali ne, če bi ga lubi, ne biuser posted image . Če bi mi ga sosed butnil, pa ne pustil listka oz. povedal, da je to on naredil, potem bi se seveda jezila, ker bi imela stroške zaradi nekoga tretjega, ki jo je lepo ucvrl... Ampak z lubijem si pa ne teživa, če kdo kaj pokvari - oba veva, da tistemu tako ni vseeno, če je to naredil in ni nič boljše, če si teživa... Nama je obema to ful všeč, čeprav veva, da je pri večini drugače... Meni je važno, da je on cel, avto se da popravit...

clock-img

19.11.2008, 12:45

clock-img

blazka

pencil-img

554

Kalbo:

Sam da bi mi pa žena polomila mehanizem za havbo odpirat, pa ni važno na katerem avtu...ja hudiča da pa v tem primeru nebi smel klet v tistem momentu ko bi ugotovil...ja sej sem samo dec iz mesa in krvi.

Pol bi bila pa še tista varianta: .... in čez tri dni je lahko počasi odprla desno oko...user posted image

< Sporočilo je popravil blazka -- 19.11.2008 12:46:08 >

clock-img

20.11.2008, 12:13

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Pol bi bila pa še tista varianta: .... in čez tri dni je lahko počasi odprla desno oko...

A prej tri dana ni vidila ništauser posted image

clock-img

07.01.2009, 11:25

clock-img

atabom

pencil-img

21

tistim puncam, ki znajo to same storit user posted image svaka cast. tistim ki ne user posted image ... sprejmite ves paket vase emancipacije. zdaj ko moramo mi moski kuhat in pomivat ste pa pozable da bi se zenske kaj nasega dela naucule! hja, delitev dela ni samo enostranska. seveda to ne mecem na zenske ki podpirajo 2 ali vec vogalov pri hisi.

pri naju vse to zrihtam jaz se preden moja sploh opazi da ima kaj narobe, poleg tega pa mi tudi kuhanje in pucanje ne gre slabo od rok pa brez da bi me kdo prosil.

torej: za tiste ki bi radi znali imate na razpolago google, ostalo je pa lenoba user posted image .

clock-img

07.01.2009, 11:34

clock-img

drum

pencil-img

81

IZVIRNO SPOROČILO: atabom

tistim puncam, ki znajo to same storit user posted image svaka cast. tistim ki ne user posted image ... sprejmite ves paket vase emancipacije. zdaj ko moramo mi moski kuhat in pomivat ste pa pozable da bi se zenske kaj nasega dela naucule! hja, delitev dela ni samo enostranska. seveda to ne mecem na zenske ki podpirajo 2 ali vec vogalov pri hisi.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 12:13

clock-img

Anonimen

ah, moški so prišli na to temouser posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem