A veste, da jaz pa sploh ne vem, katero babico sem imela pri porodu? (po imenu). Imela je dolge sivo-blond lase. Sem slišala, da je kao ful profesionalna in izkušena, ampak prijazna pa ni bila, meni pa to kar pomeni. Skratka, da zakaj sem prišla rodit, da še nisem dovolj odprta (v porodno me je poslala G), pa kako so boge, da jih je premalo (babic) in bla bla bla, kako so premalo plačane...pa potem mi je EA popustila, pa je rekla, da je nemogoče, ker da imam dozo na ful itd..in ko sem jokala od bolečin, je rekla, da se zanalašč ne trudim pravilno dihat (ona mi je kazala čisto drugače kot na materinski šoli). Aja, pa še to, fulkrat je kar zginla, enkrat mi je ena cevka ven padla, pa jo je šel (to babico) fant iskat, pa jo je našel v eni sobi zraven, ko je kadila! Na porodnem oddelku!....pa frendica mi je rekla, da te v Lj na tej isti postelji odpeljejo v sobo z mamicami. Tle pa ne. Jaz sem bila od Ea čisto švoh, pa tista mlada punca, ki je prišla pome (da se stuširam), sploh ni vedela, da sem imela epiduralno. Jaz sem se komaj stuširala, ta mali se je pa ves čas sam jokal v porodni, nikogar ni bilo zraven (fant je moral it kaa po treh urah domov). Mleko sem dobila šele 4. dan, in ta mali se je cele noči drl, vam povem, da se mi je že mešalo v glavi...ko sem klicala ponoči za glukozo ali za oblekce, ker je bil premočen, so ful grdo gledale...pa ni mi bilo všeč, da je kopalnica zunaj (v lj je baje notri v tej sobi-zraven), tako da moraš zmeraj cimri govorit, naj ti ga počuva...skratka, jaz sem samo molila, da mali ne bo dobil zlatenice in da bova šla lahko domov...pa cimre...ja...kar zavijale so z očmi, ker je moj cele noči jokal,...mislim...haloo? Da ne rečem, da je prvi dan, ko smo prišli domov, ta mali začel lepo spat in skoraj nikoli ne joka. Čisto by the way :)))