No, pa saj se ne kregamo, samo mnenja izmenjavamo. Vsaj meni se zdi tako. Če pa katera to vidi kot kreganje, se ji pa iskreno opravičujem, to niti približno ni moj namen.
Glede speicalistov pa je na žalost tudi tako, da imajo tudi oni med seboj različna mnenja
Imam lastne izkušnje s tem, ko mi je eden hotel delat abrazijo, drugi pa ne niti pod razno... ampak to je še malenkost v primerjavi z milijon drugimi stvarmi, kjer se njihova mnenja nasprotujejo... in je fino, če se gre ve3dno po second opinion!!!! Pač, dejstvo je, da je žensko telo tako zakompliciran stroj, da ga včasih ne razumejo tudi najboljši mehaniki.
No, zdaj pa še eno moje mnenje, upam, da resnično brez zamere...
Torej, da je M mogoča brez O se vse strinjamo, vendar to v bistvu niti ni osrednja tema, katere naslov je brez menstruacije. Torej, da ne pride do M. Tudi jaz bi verjela v to, da imamo lahko celo O brez M. Pač, pretanka sluznica, da bi prišlo do krvavitve. (Sama na primer imam zelo kratko in zelo švoh M, O pa imam, preverjeno z UZ, torej sumim na zelo tanko sluznico, ki pa bi bila lahko celo tako tanka, da do M sploh ne bi prišlo). In kot da bi mi bral moje misli, Pušenjak danes napiše tole v enem izmede njegovih odgovorov, nam, zmedenim ženskam (sicer gospa, ki sprašuje, res ni imela ovulacije, je pa njegov odgovor na mestu tudi za tiste, ki imamo ovulacijo):
po Prometriumu ni ovulacije