cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: mandarine

clock-img

10.11.2008, 21:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: daisyb

pozdravljene mandarinovke:-)

no..najbrž, da res ne škodujejo...jaz sem jih danes tudi nekaj pojedla...mi je pa sodelvka danes povedala, da preveč mandarin in sadja nasploh lahko vpliva na povišan sladkor v krvi.

ko ti pregledajo..enkrat v 20 tednu sladkor se zna zgodit, da bomo imele vse povišanega.

ne vem, če je to res..to mi je rekla.

še vedno mislim, da ena banana in nekaj mandarin na dan ne škodi.
lp,

daisyb

Za povišan sladkor ali celo diabetes je treba pa veliko več kot le sadje pojest! Brez skrbi bodi. user posted image

clock-img

04.11.2012, 19:35

clock-img

Anon2012

pencil-img

122

obujam 4 leta staro temo - in jaz sem mislila, da nimam nosečniških manij. njami mandarine. edino moj malo postrani gleda zaradi lupine, v tušu namreč strašijo z nekim napisom, da je kemično obdelana in neužitna.... ampak: jaz pojem brez lupine :)

clock-img

08.11.2012, 17:59

clock-img

katniss

pencil-img

310

Sej lupine pri teh sadezih niso nikol uzitne... Razen mogoce, ce v kaki bio-trgovini kupis pa se tam bi jaz posebej gnjavla.
Sicer se pa pridruzujem vsem ljubiteljicam mandarim. Pojem jih sicer ne na kile, ampak zginejo pa ene 3 do 4 na dan.user posted image

clock-img

20.03.2013, 16:44

clock-img

marinelotus

pencil-img

2

lol, pol zgleda, da nam vsem pašejo mandarine :) jaz jih tut ogromno pojem (poleg banan), sam vseen pa ne tok veliko kot Maja user posted image Edino v obdobju, ko mi je bilo slabo, nisem mogla jest kislega sadja, ampak bolj kruhaste in sladke zadeve. Še dobro, da se mi ne pozna user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem