cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: CMCRF snemanje

clock-img

26.11.2010, 20:43

clock-img

Edina

pencil-img

37

OPRAVLJENO! Končno! sam ste pozable omenit kok so udobne postelje user posted image . Sm se zbudla zelo naspana, s svojim palčkom ob sebi. 2 uri so ji snemali, pol se je pa zbudila in ni hotla sama več spat. Za osebje se pa tut strinjam.
Nas so kljub nahodu sprejeli, sam je pol zvečer lepo dihala. Žal se pa ne moremo pohvalit z brezhibnimi rezultati. Eeg je nekaj pokazal. Mamo kontrolo čez 14 dni.
Hvala za vse informacije!!user posted image

clock-img

26.11.2010, 20:50

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

super, da ste opravle in da vama je blo prijetno tam (kolko ti je v bolnici pac lahko)user posted image

srecno tudi cez 14 dni user posted image

pies: a tiste udobne postelje omenjas v narekovajih?! user posted image  men je bla cist kul-za raztegljiv naslonjac pravzaprav SUPER

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

15.05.2015, 11:00

clock-img

Frachy

pencil-img

26

Tudi jaz imam eno vprašanje. Ker imam slabe izkušnje s sprejemi in LJ pediatrijo me zanima, če še kje drugje izvajajo to CMCRF snemanje, v poštev pride tudi samoplačnisko in tujina? Bom zelo hvaležna če kdo razpolaga s temi informacijami.
lp

clock-img

05.05.2016, 15:36

clock-img

tancy25

pencil-img

193

Pozdravljena,
CMCRF preiskavo delajo tudi v CE. Pošlješ na pediatrijo napotnico, potem pa te pokličejo teden dni pred preiskavo. Čakalna doba je pa 2-3 mesece. Otrok mora imeti svojega pižamico, tja prideš ob 19.00 uri, odideš naslednji dan 8-9 ure.
Upam,da sem kaj pomagala;),...lp

clock-img

05.05.2016, 15:39

clock-img

tancy25

pencil-img

193

Se opravičujem šele zdaj sem videla da je tema iz lanskega leta.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem