Sem iz LJ, pa tudi rodila v PO. Moj načrt je bil tak, da se bom šla na PDP pokazat v PO, pa bomo potem videli kaj bo, ker so me kot prvorodko vsi prepričevali, da bom itak če z rok
no, pa se je začelo ponoči 3 dni pre PDP in prvič smo šli v PO zjutraj - praktično nisem bila odprta še nič (1 cm) in so mi dali na izbiro ali ostanem pri njih ali grem še malo domov, da popadki postanejo močnejši. Pa sva šla z
malo na sprehod do Postonjske jame, pa na kosilo in ker so popadki postali šibkejši sva se popoldne vrnila nazaj domov, kjer sem odspala še ene 2 urici
no pol se je pa začelo močneje in ko so bili popadki na cca 6 min sem se odločila, da je pa zdaj najbrž treba it. V PO prišla ob 20h zvečer, odprta spet čisto malo, so me dali na ginekološki oddelek,
poslali domov, no v roku 1 ure smo ga pa že klicali naj se vrne, ker so bili popadki na 3 min in sem bila dovolj odprta. Ob cca 23h sem dobila EA in rodila ob 4h zjutraj - tako, da pri meni je bilo časa na pretek
moram pa povedat, da so se mi zdeli že tisti popadki zvečer tako močni, da sem mislila, da že rojevam
meni je bila EA super, ker ne vem kako bi prenesla še 6 ur tega kar sem čutila preden sem jo prejela. v vsakem primeru pa ti je ni treba "vzeti", počakaj pa boš videla, kako dobro prenašaš popadke
odločitev je pa povsem tvoja, ljudje smo definitivno različni, porodi pa tudi niso vsi enaki, nekatere moje kolegice/prijateljice so rodile kot po maslu, nekatere pa so se precej oziroma hudo matrale in pravijo da bo naslednjič pa EA - skratka, fajn je da si pustiš vse možnosti odprte.