Ej punce..
Jst tud sam jem, pijem, sedim, ležim.. Mam taščo tko pridno, da kr sama vse dela. Dons me je sam za pire prosila.., pa sm se mogla vsiljevat kaj naj, kaj naj.... ji pomagam.
Pridkana je.
Drugač pa mal zavijam darilčka, greva jutri v Stuttgart.. k njegovim sorodnikom. Jih še ne poznam, ne vem kako bo in kaj, upam na najboljše. NL bova dočakala tam čeprav že komaj čakam vrnitev domov. Sm čudna, vem.. Ma nism ti jst za te familijarne obiske in te zadeve.
Drugače sm bla pa pri G, moram jo zamenjat. Na UZ me ne da in pika. Je rekla, da ni razloga za skrb. Da bova šle če bo še kakšen splav... ooo, me je kr zmrazil. Sicer me res potipa in vzame bris, to je pa vse. Je rekla, da je bil bris pri prvem pregledu po A, ok in da mam samo zelo polna čreva in če mam težave s prebavo.. Jaz jih nimam in na wc ju sm bla predn sm šla k njej.., je rekla... Donat pit. Ne vem... šla bi drugam, pa ne vem kam. Nočem moškega to je dejstvo. Povsod majo pa zasedeno in težko dobiš.
Skratka.., upam, da v NL plusek zagledam. 5. januarja naj bi prišla Moram pa rečt, da mam neke čudne težave spodaj. Me tko peče, srbi, mam otečeno... uu, je neprijetno. To že ni znak nosečnosti.
Drugače pa ne bodite žalostne za M...., mejčkan še potrpite pa pride plusek... Jst sm bla tud čist fertik... prve tri M.., zdej pa nč več. Sam upam ampak brez obremenjevanja in sekiranja. Poskusite tudi same... No... pri meni prihaja peta M po A.
Lupčka vsem vam... preživite prelepo zadnjo decembrsko noč in z njo pozabite VSE kar vredno pozabe je..... naj vam... prvo januarsko jutro prinese optimizem in nasmeh na obraz. Se bomo pa v 2009 borile kot prave borke.
Me ni do 2. jan... se tipkamo takrat.