cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mutsy vozički

clock-img

02.03.2012, 11:07

clock-img

fluf

pencil-img

831

Otika ja zato bomo kupili marelo poleti in ne zdejle in samo zato da bomo mel še en voziček. mi je pa jasno ja, da za poletje bo pa zakon marelca, sploh če bo že vsaj malo hodila... bomo videli.

clock-img

02.03.2012, 20:24

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Noup.... Jaz sem že takoj rekla, da ne bomo kupovali nobenih marelc itd. Kupiš voz in fertik, ko otrok shodi, naj hodi...

Moja teorija exsactly ... samo potem greš pa na morje in ugotoviš, da v avtu ni prostora za tavelik voziček, brez vozička boš pa zvečer od 8ih naprej priklenjen na šotor. No pa je šla teorija po gobe, smo nabavili marelo, in smo bili vse večere naokoli. Tamala je hodila dokler je lahko, ko je bila pa zaspana sem jo dala pa v marelo spat, v šotoru sem jo pa samo preložila v posteljico user posted image

Mi smo šli lani 2x na morje, ena runda s košaro, druga s športnim delom, smo eni redkih družin k nimamo karavana ali enoprostorca, pa smo mel vse nabasano s sabo, pa še je placa ostal, tko da moja teorija še gvera user posted image . Letos pa, če bo vse po sreči 1x na avion, ostalo pa ne bomo rabil tolk robe. Edin strah me je za voz kaj bo na letalu user posted image

clock-img

02.03.2012, 20:33

clock-img

Anonimen

JA prvo poletje s tamalo smo šli v apartma pa je bilo res brez problema tavelik voziček s seboj vzet ... samo za 14 dni it kampirat s šotorom je pa druga pesem: šotor za 5 oseb (v manjšega ne grem), arafat, stoli, miza, ležalnik, omarica za kuhinjo, hladilnik, prenosna posteljica, zložljiv jogi, cunje za vse, pripomočki za na plažo, poganjalec, kuhalnik, žar, posoda, turbomaksimusi, posteljnina, itd. itn. no in na vse to smo marelo komaj stlačili v avto (brez prikolice, samo tamala truga na strehi) user posted image

clock-img

02.03.2012, 21:09

clock-img

naja17

pencil-img

2696

JA prvo poletje s tamalo smo šli v apartma pa je bilo res brez problema tavelik voziček s seboj vzet ... samo za 14 dni it kampirat s šotorom je pa druga pesem: šotor za 5 oseb (v manjšega ne grem), arafat, stoli, miza, ležalnik, omarica za kuhinjo, hladilnik, prenosna posteljica, zložljiv jogi, cunje za vse, pripomočki za na plažo, poganjalec, kuhalnik, žar, posoda, turbomaksimusi, posteljnina, itd. itn. no in na vse to smo marelo komaj stlačili v avto (brez prikolice, samo tamala truga na strehi) user posted image

Aaaa to je pa druga.... Mi smo pa prefini za kej tazga oz. nismo lih tolk fini, sam desc ma že v app en kup dela vsako noč, da vse žužke odstrani, predn grem jest spat user posted image

clock-img

02.03.2012, 21:15

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila tudi dolgo "prefina" za kampiranje ... ampak ni lepšega kot imet takle razgled, ko se zjutaj zbudiš in stopiš iz šotora:

user posted image

potem narediš par korakov in zabredeš v morje ... čez dan pa pred šotorom v senčki z ležalnika opazuješ mularijo, ki skače po vodi ... noben apartma ne odtehta tega user posted image

clock-img

03.03.2012, 12:10

clock-img

fluf

pencil-img

831

Drage moje midva sva ša z 2 mesečnim dojenčko, torej košaro, kampirat za 10 dni... Smo bli nabasani. Ampak dokler je en bejbi bo šlo komot :D valjda s karavanom in trugo... kam bomo pa letos dal še igrače in vse ostalo pa ne vem, sam sej grmo v naravo neki ful igrač nima in jih namo nosil, sta mami pa oči iznajdljiva :D

clock-img

03.03.2012, 12:31

clock-img

nusi

pencil-img

1833

otika - iz kje je ta fotka, js bi šla tut user posted image

fluf - glede marele je pr ns dejansko tko, da imamo mutsy-a, marelo pa še od prej,a mpak je ne uporabljam, ker plac itak oboje zaseda, zdej pa tamal že hodi, pa sploh nobenga vozička noče. mogoče edin za na morje marelo vzamemo, ker pač tistih par centi v avtu pridobimo, ki je že tko nabasan

< Sporočilo je popravil nusi -- 3.3.2012 12:33:51 >

clock-img

03.03.2012, 12:46

clock-img

Anonimen

Nusi, Straško je to user posted image

clock-img

09.03.2012, 09:07

clock-img

monita

pencil-img

135

zgleda res lepo, ampak nam šotori sploh niso všeč...ni komot... sicer pa kakor se navadiš...
drugače pa smo mi lani imeli isto kot vi, na korčuli hišico 20m od morja in ko si se vstal si šel na teraso in takoj videl morje... smo meli vse v steklu (dnevno in kuhinjo), tak da si ga tudi od tam videl.... ni bilo lepšega kot pa to... tak da tudi v apartmaju imaš lahko zelo lep pogled in bližino do morja... je pa res, da je to vse dražje če si tak blizu... ampak vredno vsakega evra :)

clock-img

09.03.2012, 15:29

clock-img

Anonimen

20m je meni že predaleč user posted image , ker tisto zgoraj ni pogled iz "naše" parcele, ampak je slikana "naša" parcela user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 9.3.2012 15:30:59 >

clock-img

09.03.2012, 18:42

clock-img

monita

pencil-img

135

če bi bil tam apartma in ne šotor bi bilo perfektno... tako pa user posted image
vsak gre pač kamor mu paše in kakor mu paše user posted image
sicer pa niti ni to tema za tukaj

clock-img

10.03.2012, 08:08

clock-img

fluf

pencil-img

831

monita 100 ljudi 100 čudi... jest grem v apartma samo za 1. maj ko je prehladno ponoči za kampirat, pa če greva res kam potovat... pa še tod če se le da... šotooor :D

clock-img

16.03.2012, 22:15

clock-img

1čebela

pencil-img

45

Hej, hej! Pozdravljene ljubiteljice mutsy-jev.

Če slučajno katero zanima, čez  kakšen mesec bom prodajala  odlično ohranjeno košaro v barvi team dark kaki.

Pri nas je z odliko odslužila svojemu namenu user posted image .

clock-img

20.03.2012, 12:58

clock-img

monita

pencil-img

135

za mutsy sliderja ali 4 riderja???

(mi jo že imamo, ampak za druge, da vedo za kateri voziček)

clock-img

20.03.2012, 21:31

clock-img

strelca

pencil-img

99

Katero previjalno torbo za mutsy voziček?

Te torbe so tako drage... ko žafran... a mogoče ktera ve če paše od DM previjalna torba na 4riderja?

clock-img

21.03.2012, 07:34

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela pri prvi PP Skete torbo, ker so se mi ostale (sploh od Mutsyja) zdele predrage, pretežke in prevelike ... no ta moja mi je kmalu postala premajhna user posted image Tako da ko jo bomo naslednjič rabili bom šla naravnost v DMa po torbo. Na voziček itak da paše, ampak mi je skupaj z vozičkom praktično nismo potrebovali (razen za kako posvetovalnico in to, ko voziček pred vrati pustiš), ker sem imela stvari vedno spodaj v košari.

clock-img

21.03.2012, 19:01

clock-img

fluf

pencil-img

831

bom kr tle... a ma ktera marelo od mutsya? user posted image

clock-img

21.03.2012, 19:58

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

IZVIRNO SPOROČILO: strelca

Katero previjalno torbo za mutsy voziček?

Te torbe so tako drage... ko žafran... a mogoče ktera ve če paše od DM previjalna torba na 4riderja?

MIdva sva jo kupila z vozičkom vred. Je bla lih 40% cenejša in se je še nekako dalo. Je pa kar fajn.

clock-img

21.03.2012, 20:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Mi jo imamo.

clock-img

22.03.2012, 10:37

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

Jaz sem pa nekam založila navodila za uporabo pa me zanima, tiste ki imate urban riderja, če se dajo kolesa dol snet in kako (če se).

clock-img

22.03.2012, 20:25

clock-img

fluf

pencil-img

831

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Mi jo imamo.

Kerga pa maš? K še nsiem sigurna, ampak zna bit da bomo šli za 1. maj kr brez vozička in bi kupla mutsy marelo na končni destinaciji (nizozemska)... se še igram s to idejo... k če ji grem pr ns naročat jo do 1. maja nam dobila :d sej veste, dobavni roki v BC...
Maš tole: http://www.mutsy.nl/products/easyrider/options ??

clock-img

22.03.2012, 21:41

clock-img

Anonimen

Tole imam http://www.mutsy.nl/products/spider/options kupila sem jo za 100€ prek bolhe in smo bili zelo zadovoljni.

clock-img

23.03.2012, 10:37

clock-img

monita

pencil-img

135

meni pa te marele od mutsya niso všeč...
a pa jih imajo v BC kje za videt??? ker v živo jih sicer še nisem vidla

clock-img

23.03.2012, 21:47

clock-img

fluf

pencil-img

831

Tole imam http://www.mutsy.nl/products/spider/options kupila sem jo za 100€ prek bolhe in smo bili zelo zadovoljni.

3 kolesnik...nisem fen tega ;/

clock-img

23.03.2012, 22:10

clock-img

Anonimen

Za tavelik voziček tudi jaz ne, samo za marelo sem si pa rekla ok, dajmo probat in nam se je res fajn obnesla in tudi presenetljivo stabilna je, ker ima zadnji dve kolesi dovolj narazen. Vsekakor pa nisem hotela imet klasične marele ala maclaren ali kaj podobnega ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem