cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Bralna značka za 1. razred

clock-img

17.10.2008, 12:05

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

No, sem našo učiteljico potem zadnjič vprašala, kako je s tem.

je rekla, da je najprej mislila, da bodo šele januarja s tem začeli, ampak da zdaj vidi, da so se že ful "udomačili"user posted image  in bodo zmogli že prej. Tako da decembra enkrat verjetno bomo dobili en seznam, ampak je čisto vseeno, če se tudi izbere knjigico po po želji.
Fajn tale naša učiteljica, skozi bolj mi je všeč.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

17.10.2008, 12:38

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Fajn tale naša učiteljica, skozi bolj mi je všeč.

Super! Tudi midva sva navdušena nad J. učiteljico in vzgojiteljico. Še posebej po prvi govorilni uri.

clock-img

11.11.2008, 21:23

clock-img

karamela

pencil-img

645

Na naši šoli smo že nekje konec septembra v začetku oktobra dobili seznam priporočljivih knjig
Otrok mora povedati tri pesmice in obnovo treh knjig.

clock-img

12.11.2008, 12:21

clock-img

bori2

pencil-img

408

Nevedem nekaj naših:
- Mavrična ribica
- Kdo je napravil vidku srajčiico
- severni jelenček
- zelo lačna gosenica
- sovica oka
- a me imaš kaj rad?
- opcija katerega koli Frančka
- zelo posebna veverica
-moj dežnik je lahko balon
- repa velikanka

in ostale - na seznamu jih je cca 30, možnosti svoje knjige ni - oziroma izbiraš lahko med Frančki. Kot poznam vsebino so zgodbice težavnostno različne, ima pa letos za predelat 3 pravljice in 2 pesmici.

za pesmice pa je izbor med tremi in sicer.
- pedenjped
- ciciban
- mačica

clock-img

18.11.2008, 10:48

clock-img

ninini

pencil-img

356

Pri nas je prosta izbira začeli so oktobra preberejo 4 knjigice in povejo kratko obnovo-s seboj nesejo knjigo in potem po slikah učiteljica obrača strani oni pa povejo kratko obnovo-in eno kratko pesmico se naučijo na pamet. Časa imajo do konca leta,tisti ki pa pridno beremo pa pripovedujejo naprej in za vsako knjigico dobijo sončka na koncu leta dobijo najboljši priznanje.user posted image

clock-img

20.11.2008, 07:27

clock-img

spps

pencil-img

14046

Pri nas je pa tako,da otroci (no starši otrokom) preberejo 3 zgodbice ,ki jih obnovijo v šoli pred učiteljico in naučit se morajo eno pesmico za recitacijo -vse po lastni izbiri.

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem