cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pppooommmoooččč

clock-img

09.05.2005, 17:36

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Zdravo!
Sem spet tu. Vmes smo namreč rodili - 25.4. malega Marcela. Kako pa ste kaj vi?
Kdaj se boste povečali?
A veš, da bi ful rada vidla to tvoje čudo dveh in treh pikic.
Boš sporočila ko boste vsi skupaj od kod ste, pa vas pridemo pogledat, če se seveda strinjaš.
Imejte se skrajno lepo in uživajte v vsakem skupnem trenutku!

clock-img

09.05.2005, 21:21

clock-img

Anonimen

clock-img

27.06.2005, 22:13

clock-img

Anonimen

Zakaj ne morem odpreti tega linka??????? Hočem ga videti!!!!!! Splišni, daj povej, zakaj gre.

clock-img

27.06.2005, 22:17

clock-img

Anonimen

Saj res ne opdpre. Upam, da niso zdaj brisali, ker jaz sem z iskalnikom še našla. Vtipkaj v iskalnik Tia&Liu in boš našla pod temo Poooooooomoč. Sporoči, če ti bo ratalo.

clock-img

27.06.2005, 22:19

clock-img

Anonimen

Če pa sva sedaj na tej temi?!:zmeden2::zmeden2: Tisti link je verjetno za katero drugo stran?:zmeden2:

clock-img

27.06.2005, 22:21

clock-img

Anonimen

Nimam pojma, kaj dogaja, v glavnem to preberi. To je to.

clock-img

27.06.2005, 22:29

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Blecky, Tia in Liu ne obstaja. nekdo se je zelo grdo hecal. Je bila huda debata, ko so ženske pogruntale, kaj vse ne štima. Še slike je tisti dal v svoj album od Busha pa od vzajemne s kasete pa take reči...se ne spomnim več. Skratka, brez veze. Če bi bila v resnici živa o0seba, bi bila zdaj že v cajtngah,ker bi bilo to tako redko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem