cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: iščem smrkce iz kinder jajčk

clock-img

05.02.2011, 12:30

clock-img

Sandra_26

pencil-img

132

Če kdo komu kaj podari, naj bo srečen da ne rabi kupiti. Če pa ti podarjena oblačila niso všeč, jih pa vrži v smti in ne blati javno okoli ljudi, ampak ji povej na privat. Drugače bi bilo, če bi ti za ta obglačila plačala in nebi bile kot bi morale.

Taša, Masha, Tai

clock-img

05.02.2011, 14:12

clock-img

niwaj

pencil-img

219

Naj povem celo zgodbo, ker je itak brezveze.

Zmenjena je bila menjava za 1 vrečko otroških oblačil v zameno za robčke huggis. Oblačila so bila moja, kupljena, nošena pri naši Živi. Verjamem da je bil kje kak flekec, to se mi tudi ne zdi nič takega.

Ko sem gospo čakala, sem se spomnila, da imam še eno vrečko oblačil in nekaj igrač, ki smo jih dobili preko podarimo.si in meni niso dogovarjala. Zdelo se mi je brezveze stran jih metat, mogoče bo pa tej gospe kaj prav prišlo.
Gospa je prišla in POVEDALA sem ji:
Prva vrečka, je vrečka MOJIH oblačil! V drugih dveh so oblačila in igrače, ki smo jih dobili preko podarimo.si in meni ne odgovarjajo. Če vam bojo OK, jih imejte, drugače jih vržite stran ali podarite drugim.

Kaj je bilo v drugi vrečki, kakšna so bila oblačila se ne spomnim ,ker je vrečka kar dolgo samevala v omari. Konec koncev tista oblačila sploh niso bila predmet menjave. Jaz sem ji jih pač dala zraven. Upam si pa trditi, da v MOJI vrečki, od MOJIH oblačil, sigurno ni bilo zasušene hrane ali kaj umazanega in strganega!

Torej! : Menjava: Moja vrečka oblačil za robčke ni bil problem. Gospa se zgraža samo nad tistim kar je dobila dodatno zraven.

clock-img

05.02.2011, 18:24

clock-img

Medika22

pencil-img

53

Če je bilo temu res tako in nisi videla oblačil , ki si ji dobila na podarim v drugi vrečki se ti javno opravičujem. Nimam namena nobenega blatit, ker nisem tak tip človeka, če bi želela to bi tudi povedala katera uporabnica je to.

clock-img

05.02.2011, 19:06

clock-img

niwaj

pencil-img

219

Saj verjamem, da niste želela nič slabega, ampak zmotilo me je to, da sem vam povedala, da v drugi vrečki niso moja oblačila, sem vam povedala da jih vržite magari v koš, pa ste vseeno prikazali tako, kot da nekatere podarjajo zanič stvari (prejšnji dan ste mejala z mano, tako da sem vedela da leti name). Zahvaljujem se vam, da me niste poimensko izpostavila, sem se sama samo zato, ker ničesar ne skrivam in mislim da nisem naredila nič narobe. Iskreno se vam opravičujem, če so bila oblačila v drugi vrečki taka katastrofa.

Še ljubše bi mi pa bilo, da bi mi takoj zasebno sporočilo poslali, pa se tam pritožili, bi težavo rešile, tako kot zdaj in se nebi rabile javno opravičevat druga drugi.

clock-img

05.02.2011, 19:43

clock-img

Medika22

pencil-img

53

Kot sem vam že napisala, imam zelo rada čistočo in že iz tega razloga bi cotke oprala, če bi jih dala naprej da sama ne izpadem nečista gospodinja. Kljub temu sem hvaležna za dobrodelnost, da nebi bilo zopet narobe razumljeno.

clock-img

05.02.2011, 21:39

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

PODARIM bodije, št. 74, 80, 86. So predvsem za punčke, ampak so bolj za doma - kaki fleki od sadja, ki ne grejo ven. Drugače so pa čist OK. Nočem nič v zameno. LP
PS Ne mi pošiljat ZS, pišite na glosarcek@gmail.com

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

08.02.2011, 10:54

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Ima kdo odvečna oblačila za deklico 80-86 predvsem poletno, lahko tudi kaj prehodnega.
Če ne veste kam z oblačili, se priporočam. Sprejmem vsa oblačila, tudi s kakšnim madeži.
matejakn@gmail.com

clock-img

09.02.2011, 12:39

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

oj

ima katera oblačila za fantka 80, in fantka 104, sem iz lj

clock-img

09.02.2011, 21:28

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

PODARIM bodije, št. 74, 80, 86. So predvsem za punčke, ampak so bolj za doma - kaki fleki od sadja, ki ne grejo ven. Drugače so pa čist OK. Nočem nič v zameno. LP
PS Ne mi pošiljat ZS, pišite na glosarcek@gmail.com

Oddano.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

08.03.2011, 10:20

clock-img

Pavarotti

pencil-img

10

Mamici nosečki, ki pričakuje punčko podarim kar nekaj oblekic od rojstva pa približno do enega leta. Stvari so rabljene-pri moji hčerki. Stvari želim podariti nekomu, ki jih res potrebuje. Prosim javite se na zs.

LP,Tina

clock-img

09.03.2011, 08:46

clock-img

Pavarotti

pencil-img

10

Oblačila so rezervirana.

clock-img

09.03.2011, 11:58

clock-img

Pavarotti

pencil-img

10

Oblačila so oddana.

LP,Tina

clock-img

07.04.2011, 11:57

clock-img

Mubi

pencil-img

314

Če ima katera oblačila za fantka od 74-80 dalje za pomlad/poletje bi jih bila zelo vesela!

clock-img

08.04.2011, 07:56

clock-img

niwaj

pencil-img

219

Deklica 86 prehodno in letno menjam za 1000g čokolino. Slike: http://www.mojalbum.com/niwaj/deklica-80-86-menjam

V kompletu! Čimprej!

clock-img

08.04.2011, 09:44

clock-img

cgorjanc

pencil-img

869

Prosim za oblačila fantek 98-104 poletje- jesen

clock-img

08.04.2011, 12:56

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ima katera 80-86, za fantka, bi jih bila vesela

clock-img

09.04.2011, 16:49

clock-img

mabmaja

pencil-img

2

Pozdravljeni

Jaz bi prosila, če ima katera uporabnica oblačila in obutev, ki jo za svojo deklico ne potrebuje več. Hčerkica bo 2. maja stara 6 let in nosi obutev 29-30.
Vesela bom če mi katera lahko podari karkoli.

clock-img

09.04.2011, 17:47

clock-img

larisa88

pencil-img

85

Živijo punce

Lepo bi prosila za kakršnakoli oblačila za fantka v velikosti 68 - 74.
Zelo bi bila vesela, če jih katera podari oz. jih ne rabi več. 

clock-img

11.04.2011, 19:43

clock-img

malane

pencil-img

11

Podarim nekaj oblačil od 68 do 80.
So slabše ohranjena, veliko nošena in starejšega letnika. Primerna so za kakšno packanje ali uvajanje goste hrane:)

So pravkar oprana, vendar potrebna še kakšnega dodatnega pranja, ker so dalj časa stala v škatlah na podstrehi.

Če kateri pridejo prav, naj me kontaktira na ZS.

Slike: http://www.mojalbum.com/bipi411/podarim-68-80

clock-img

14.04.2011, 16:25

clock-img

mrcinca

pencil-img

75

malane po fotkah izgledaj še čisto ok. Iz katerega konca Slo pa ste?

clock-img

24.09.2011, 14:49

clock-img

majhna zvezdica

pencil-img

17

lep pozdrav
lepo bi prosila ce ima katera mamica oblacila za fantka 86 stevilko.sprasujem v imenu prijateljice ki je v trenutni financni stiski.hvala

clock-img

06.10.2011, 18:29

clock-img

niwaj

pencil-img

219

Ima katera kaj za punčko v velikosti od 92 naprej? Za jesen in zimo. Lahko tudi po simbolični ceni ali menjava za kaj iz mojega albuma... Pišite na zs.

clock-img

17.10.2011, 19:23

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

Prosim lepo , če mogoče imate odveč kakšen bodi ali  pajacek...za fantka št. 68/74
So za eno samohrano mamico , in niso za mene  , če lahko podarite  vam bo hvaležna , mene je prosila za oblačila , ampak žal imam punčko ki bo marca 4 leta stara in ji nemorem nikakor pomagat ....hvala

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

17.10.2011, 20:16

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

Iščem za punčko 80-86 zimske zadeve.
Imam pa nekaj cotk, igračk, ki jih lahko vidite v albumu (MENJAM):http://www.mojalbum.com/cenejnegre  Vse stvari v albumih, tudi ostalo ne samo igrače in oblačilca menjam.

clock-img

19.10.2011, 19:45

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Prosim lepo , če mogoče imate odveč kakšen bodi ali  pajacek...za fantka št. 68/74
So za eno samohrano mamico , in niso za mene  , če lahko podarite  vam bo hvaležna , mene je prosila za oblačila , ampak žal imam punčko ki bo marca 4 leta stara in ji nemorem nikakor pomagat ....hvala

Še kar iščemo user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem