Anonimna, cestitam. Sem ravno mislila komentirati, da meni zgleda tisto zgoraj krepko pozitiven test, nimam pa izkusenj z drugimi kot z first sighn in enkrat digitalnim cb, kjer pa je bila vedno zal samo belina 😑 Skratka, me veseli, da je digitalni potrdil ❤ in tudi jaz ti zelim, da gre tokrat vse po reglcih.
Cali, drzim pesti, da vseeno bo. 🤞
Beba, hvala za nasvet. Sem narocila takoj vceraj, ko sem pobrskala po strani. Sem pa narocila cb digitalne 5 kosov, so se mi zdeli ugodni.
Hvala Jackie tudi tebi za nasvet, sem upostevala, ker je kar nekaj negotovosti glede teh trakcev 😁Jaz pa je ne pricakujem jutri, tako da sva tu tu 😉 Vceraj me je od poplav vseh informacij (vasih in zunanjih - dva para sta nama javila, da pricakujeta narascaj) mocno prijela potreba, da nekaj polulam 😂 in sem porabila, koza nora, se zadnji ovulacijski test zvecer pred spanjem. Sem to naredila tudi po prenosu zamrznjencka, pa ni bilo crtice. Vceraj pa je crtica bila, ampak rahla. Taksne smo, prav na vsak znak bi se obesile, samo da bi ze enkrat bilo.Sicer pa imam spet grozen pms, joske se vedno bolece, tu in tam nekoliko cutim trebuh, izcedka zacuda se nobenega, ampak ga ni bilo tudi prejsnji mesec, drugace pa zmeraj vsaj malo roza.
Kot zmeraj, malo upanja gojim tudi ta mesec, ce ne pa pac v nov krog.
Lepo bodite in porocajte. Vas tudi jaz potrebujem 🤗