Hej Cali, hvala da si se spomnila name. Občasno pa še kaj preberem in mi je težko, ko vidim da vam še kar ne uspeva. Moj prvi ivf je bil na srečo uspešen, čeprav po punkciji me je bolelo za znoret, sem rekla da še enkrat čez to ne bi šla. Imela sem 19 celic, eno so vstavili, 12 imam zamrznjenih. Precej dobro, glede na to, da sva se trudila 4 leta, pa ni uspelo, tudi s clomidom, stopkami, 3x iui ne ... Zdaj sem v 16. tednu. Itak me je ful strah, ampak sva "na srečo" sredi selitve, pa še 1000 drugih stvari, tako da se trudim ne sekirat vsaki dan celi dan.
Punce, ki oklevate, se čimprej naročite na kliniko, itak so čakalne vrste noro dolge, pa verjetno so se še podaljšale zaradi korone. Vmes še vedno lahko poskušate naravno, ali pa si zadeve prestavite še za nekaj časa, ko boste na vrsti, če še ne boste pripravljene. Pri meni je trajalo več kot leto in pol od napotnice do ivf, pa je z obema vse v redu. To čakanje je res blah.
Stare borke javite se tudi ve kaj. Malecka, mariposa in ostale ... Fracek žal mi je za neuspešen ivf, javi kako bo z zmrzjenckom, sem od avgusta kukala, če je ratalo al ne. Tudi vsem novim želim vso srečo. Mi je žal, da ste se znašle na tem forumu.