IZVIRNO SPOROČILO: JackieO
Tud pri men, pri teh O testih ni nic pokazalo ali pa zelo svetlo roza crtico, ki itak pomeni negativno. Potem je pa se ena punca na tem forumu napisala, da je imela iste teste in ji ni nic pokazalo, ampak ocitno je imela O, ker je zanosila. Tako da pomoje s temi testi sami seb kompliciramo zivljenje. 😐 Sva pa midva zdej dost manj obremenjena, ko veva kaksne so moznosti. Ker prej je bilo pricakovanje tako veliko vsak mesec, da je potem bilo razocaranje ogromno. 😞Saj nam bo ratalo punce 💪
Sem malo pokukala v to temo, ker sem vas že prej spremljala, pa bi glede O testov samo moj piskerček pristavila; od čitanja črtic, bi se meni zmešalo, zato sem kupila CB digitalne, kjer ni nobenega dvoma - krogec, če dviga hormona ni, smejko, če je. Delala sem jih par dni pred pričakovano O in se jezila, ker ni in ni bilo smejkota. No 4 dni po sicer pričakovani O se je 🙂 pokazal in očitno sem imela že prej pozne O. Skratka, jaz sem ta isti mesec zanosila in točno vem kdaj, ker se tudi velikost ploda sklada z datumom O.
Hotela sem deliti izkušnjo z O testi, ker sem tudi sama bila mnenja, da me bodo samo napsihirali. No digitalni me niso in ker sem že mislila, da O sploh nimam (tudi glede na UZje), se je izkazalo, da so bile samo pozne. Sem se jezila na krogce, ampak veste kako sem vpila od veselja, ko sem zagledala smejkota 😄
Držim pesti za vse, da čim prej ugledate + ❤️❤️❤️