Cali, krvomocnico sicer priporocajo piti od konca M do ovulacije, a jaz jo pijem cel cikel, razen potem med postopki jo bom samo do transferja ali punkcije, mogoce jo celo opustim, ce bo moja sluznica ok ali ce ugotovim na UZ, da mi ne pomaga. Jap, endometriozo so mi 2x pucali laparoskopsko. Haha, tako sem jaz prej razmisljala o dopustih v tujini, zdej pa vec ne pustim, da me misel na morebitno nosecnost ustavi. Sicer v tujino nerada potujem zaradi zdravstvenih tezav, hodiva pa dosti po Sloveniji. Ce bi bila zdrava, bi sigurno sla na Maldive, Havaje, Laponsko (severni sij), Bali, Toskana...uff, vse rajske otoke bi obiskala 😉 Mogoce bi midve morale dozivet brodolom z mozem in pristat na nekem rajskem samotnem otoku, bi takoj zanosile (ni stresa, ni junk fooda, ni sevanja, cigaretov, vse natur) 😜😁😂 In ja, nasi otroci bodo lahko srecni za nas, a se toliko bolj mi za njih 🙏❤️❤️ Meni se ravno javlja bez izcedek, tecna sem in nekaj mini mozoljckov imam, kar je mocan znanilec tecke...pa ravno po teh vrocinah huh 🤦🏻♀️