cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Lepo prosim, glasujte zame!

clock-img

02.10.2008, 11:30

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

Nikoli nisem nikomur dala glas.

clock-img

02.10.2008, 11:48

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Men je odino glasovanje bilo simpatično od uporabnice, ko se je sinček sam prijavu in poslal slikco

Ja, če verjameš.

A misliš, da ni tako, kot nam je bilo predstavljeno? Upam, da se motiš.  

enostavno moram komentirati. Prvo prosim ne sodite in ne obsojajte za laž.user posted image

Jaz nisem rekla, da je laž. Jaz sem samo rekla, da lahko verjameš ali pa ne, da 4-letnik sam pošlje eno sliko na glasovanje.

pa ni star 4 leta ampak bo kmalu 8 let user posted image user posted image , pa se opravičujem če sem te narobe razumela.
Hotela sem samo povedati, da mi še na misel ne bi prišlo, da bi kar nekaj napisala tukaj, sploh pa sem znana že po tem da se zlagati ne znamuser posted image . In tudi če bi bi kmalu prišla laž na plano, ker kar nekaj rr-jevcev poznam zelo dobro tudi osebno in zakaj bi potlej lagalauser posted image , da se mi bodo vsi v faco smejal.

In še enkrat ponavljam tudi meni gredo take teme na živce, sploh tiste, ki je 100krat objavljeno eno in isto na 100 frumih.

clock-img

02.10.2008, 12:10

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

colt človek bi se lahko kar zaljubil vate user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2008, 20:39

clock-img

Kontrakarambolšrauf

pencil-img

396

Volgo za predsednico, Colta za svetovalca, Kuro za zaščitni znakuser posted image user posted image user posted image

Exkontrakarambolmatica.

clock-img

02.10.2008, 21:10

clock-img

Colt

pencil-img

2988

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

colt človek bi se lahko kar zaljubil vate user posted image user posted image user posted image user posted image

Izvoli user posted image  Si pa ene 5 let, 4 mesece, tri tedne, dva dni in enajst ur prepozna, da bi lahko upala na kakršen koli uspeh user posted image  Jaz pa tudi verjetno ane? user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

02.10.2008, 21:24

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Izvoli user posted image  Si pa ene 5 let, 4 mesece, tri tedne, dva dni in enajst ur prepozna, da bi lahko upala na kakršen koli uspeh user posted image  Jaz pa tudi verjetno ane? user posted image

colti, colti... ccccc. prepozna je zdaj mogoče. Kaj bo pa čez par mesecev, par dni, mogoče celo čez par ur.... nihče ne garantira.

Upanje umre zadnje user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

02.10.2008, 21:51

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

O, ti si pa natančen. Srečna tvoja draga, da si tako zapomneš datume in obletnice.

clock-img

02.10.2008, 22:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

O, ti si pa natančen. Srečna tvoja draga, da si tako zapomneš datume in obletnice.

Ne skrbi, saj je sigurno potreboval vsaj ene 10 minut da si je to izračunaluser posted image user posted image

clock-img

08.10.2008, 23:17

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Tamikaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

09.10.2008, 11:59

clock-img

Tina26

pencil-img

367

Hmmm
Saj se lahko malo zagovarjamo tudi kajne :)
Tudi jaz sem ena tistih ki ubistvu prosi za 5 zvezdic na glasovanju user posted image
To pa zato ker je nagrada otroška sobica, katero naši punčki potrebujeta nujno (pa si jo zaenkrat (opa zaenkrat) ne moremo privoščit.
In ker poizkusiti ni greh, ter ker imamo zares lepo slikico Nike in njene igračke, sem se odločila da poizkusim...
Sicer sem hitro ugotovila da nažalost nimam šans, ker eni res uspejo dobiti nenormalno veliko število glasov.
Ampak ker nikoli ne obupam... No glasujte prosim user posted image

clock-img

09.10.2008, 22:36

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Madam Tina, te čisto razumem. Moje nekoliko cinično in sarkastično mnenje (in mnenje še nekaterih spoštovanih uporabnic RRa) pa je baziralo predvsem na opaženi  bolani potrebi po dokazovanju lastne superiornosti in kazanju lastne izkrivljene nadvlade oz po kmečko ''metanje ven'' pred širno Slovenijo. Tvoje praktične razloge podpiram in jih spoštujem. In ti hkrati želim da dosežeš cilj, na tak ali drugačen način.

Grega user posted image

AMEN!

clock-img

12.10.2008, 22:09

clock-img

ursygrum

pencil-img

9

user posted image Pozdravljen/a! user posted image

Nate se obračam s prošnjo, ki ti ne bo vzela več kot minutko... user posted image
Prosima, če glasuješ za naju na: user posted image

http://zadovoljna.si/multimedia/osvoji_las_vegas/u- rska-in-ales.html

Za vsak tvoj glas se ti iskreno zahvaljujema user posted image .....Urška in Aleš user posted image

P.S. link za naju lahko pošlješ tudi svojim prijateljem,saj za uvrstitev v finale potrebujeva kar 1000 glasov... HVALA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2008, 22:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.10.2008, 22:46

clock-img

ursygrum

pencil-img

9

ha ha ha...ti kr...user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 14:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.11.2008, 18:22

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Volga, kje te poklikam? Vsak dan, samo da boš zmagala user posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

25.11.2008, 19:58

clock-img

bibica1

pencil-img

112

kako se glasuje,če bi vedla kako se bi glasovala za ursygrumuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem