cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katero sadje lahko ješ ko si dieti

clock-img

14.10.2008, 14:30

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

sadje naj se je samo ZJUTRAJ. se hitro presnovi in mora čimprej iz črevesja, drugače tam gnije. v kolikor jeste sadje na koncu le-ta ne more skozi prebavila kot si želi in vas napenja in črviči, začne gniti in imate vetrove.

sladko sadje povrzoči izločanje inzulina (inzulin je hormon). če ves čas po malem jemo nekaj sladkega potem se ta ves čas izloča, kar ni dobro. zato je treba jesti sadje z nizkim GI.


clock-img

16.10.2008, 11:17

clock-img

anjica

pencil-img

12

Sadje se lahko je praktično vsako na dieti. Omejevati se pri sadju je pretiravanje. Tista, ki ima rada sadje, gre lahko na dieto samo s sadjem, pa gredo kilogrami dol en dva tri

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=22679

teh diet je pa tako en kup - meni je Montignac precej blizu... ločevanje. Iz prakse lahko potrdim, da deluje. Michel Montignac: Jem, torej hujšam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem